Θα καλέσει κάποιον “Ελληνα” ο Σάντος στο Μουντιάλ;

Ο Φέρναντο Σάντος μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του για τις κλήσεις που ετοιμάζεται να κάνει ενόψει του Μουντιάλ της Ρωσίας. Τι αποκάλυψε για Βιεϊρίνια;

Portugal coach Fernando Santos waits for the kick-off of the Confederations Cup, Group A soccer match between New Zealand and Portugal, at the St. Petersburg Stadium, Russia, Saturday, June 24, 2017. (AP Photo/Ivan Sekretarev)
fernando santos portugal AP IMAGES

Το Παγκόσμιο Κύπελλο πλησιάζει και οι προπονητές των εθνικών ομάδων καλούνται να καταστρώσουν τα τελευταία τους πλάνα για το ταξίδι στη Ρωσία.

Η εθνική της Πορτογαλίας, με τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης στην πλάτη έχει τους σίγουρος που θα... περπατήσουν στην Κόκκινη Πλατεία κι κάποιους με ερωτηματικό. Ένας εξ αυτών είναι και ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Το... μυστήριο για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή έλυσε ο ίδιος ο Σάντος, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δύσκολα θα τον καλέσει.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην “Record” ο πρώην ομοσπονδιακός μας είπε: "Ισως αφήσω έξω κάποιους παίκτες που συνέβαλαν στο να γίνουμε πρωταθλητές Ευρώπης το 2016. Ο Βιεϊρίνια δεν καλείται εδώ και αρκετό καιρό αλλά διανύει μια πολύ καλή σεζόν με τον ΠΑΟΚ. Θα πρέπει να αποφασίσω και αυτό το κομμάτι ποτέ δεν είναι εύκολο"

News 24/7

24MEDIA NETWORK