Το... facebook αναστάτωσε Ουάρντα-Φεϊρένσε!

Μπορεί ο μάνατζερ του Αμρ Ουάρντα να απειλεί με μηνύσεις την Record, όμως η πορτογαλική εφημερίδα επανήλθε με... σπαρταριστές λεπτομέρειες για το φερόμενο... φλερτ του Αιγύπτιου με συζύγους συμπαικτών του.

Σαν βόμβα έσκασε στην Πορτογαλία η είδηση πως ο 23χρονος μεσοεπιθετικός τελειώνει από την Φεϊρένσε, τρεις μόλις ημέρες μετά την ανακοίνωση του δανεισμού του από τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με το αρχικό δημοσίευμα της Record, ο Ουάρντα την... έπεσε σε δυο συζύγους συμπαικτών του και αμέσως προκλήθηκε επεισόδιο στα αποδυτήρια.

Μία μέρα αργότερα, η πορτογαλική εφημερίδα επανέρχεται με λεπτομέρειες. Όπως αναφέρει, ο Αιγύπτιος φλέρταρε με τη μία μέσω των social media και με την άλλη στο ξενοδοχείο που φιλοξενούνται παίκτες και οι οικογένειες τους.

Θυμίζουμε πως ο μάνατζερ του παίκτη απείλησε με μηνύσεις τους Πορτογάλους για ψευδείς ειδήσεις, οπότε αναμένουμε... εξελίξεις.

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".