ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΚΑΥΓΑΣ on air προπονητή και γυναίκας δημοσιογράφου στη Ρουμανία

Ένας οξύθυμος προπονητής και μία όμορφη δημοσιογράφος κατέληξαν να ανταλλάσσουν ύβρεις και απειλές μετά από έναν αγώνα στη Ρουμανία.

Ένα απίθανο περιστατικό κυριαρχεί στην ειδησεογραφία της Ρουμανίας τις τελευταίες ώρες, μετά από την εκτός έδρας νίκη της Βολουντάρι επί της Ιάσι.

Ο προπονητής των νικητών, Ιονέλ Γκανέα, τσακώθηκε μπροστά στην κάμερα με δημοσιογράφο του καναλιού "Look TV" διότι η συνέντευξη που του πήρε δεν ήταν "ζωντανή".

Ο Ρουμάνος πρώην διεθνής επιθετικός εξαπέλυσε σεξιστική επίθεση εναντίον της δημοσιογράφου, η οποία απάντησε με απειλές για τη ζωή του!

"Έλα τώρα, δεν θα με βγάλεις ούτε μία φορά live", φέρεται να είπε αρχικά ο 42χρονος, όταν τελείωσε τις δηλώσεις του και έσκυψε στο αυτί της Αλίνα Ιοσούμπ.

 

Εκείνη προσπάθησε να τον συνετίσει, λέγοντάς του να μιλάει καλύτερα και συνέχισε να παίρνει συνεντεύξεις και από άλλους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης.

Ωστόσο ο Γκανέα συνέχισε να της επιτίθεται και μεταξύ άλλων της είπε "φάε όλο το π..ς μου", σύμφωνα με την "ProSport". Η Ιοσούμπ ζήτησε να απολογηθεί και του είπε ότι δεν είναι "πολιτισμένη η συμπεριφορά του", ωστόσο ο Γκανέα της είπε ότι δεν ζητάει συγγνώμη.

Ο διάλογος συνεχίστηκε με τον Ρουμάνο προπονητή να λέει "Εάν σε χτυπήσω μια φορά, θα σε κολλήσω στον τοίχο. Έλα, θέλω να βγώ live τώρα" και η Ιοσούμπ στο τέλος τον απείλησε ανοιχτά: "Δεν θα πας σπίτι σου ζωντανός μετά από το επόμενο παιχνίδι στην περιοχή μου".

Η πέτρα του σκανδάλου