Αναβολή σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ρουμανίας λόγω Εκένγκ

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ρουμανίας αποφάσισε να αναβάλλει τον τελικό του Κυπέλλου, αλλά και τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, ύστερα από ξαφνικό χαμό του Πατρίκ Εκένγκ.

Θλίψη έχει σκορπίσει στον ποδοσφαιρικό κόσμο ο ξαφνικός θάνατος του Πατρίκ Εκένγκ, ο οποίος υπέστη καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ της Ντιναμό Βουκουρεστίου και της Βιτορούλ.

Γι' αυτό το λόγο η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ρουμανίας σεβόμενη το πένθος που επικρατεί στην οικογένεια της Ντινάμο Βουκουρεστίου και στο ποδόσφαιρο της χώρας αποφάσισε την αναβολή ματς πρωταθλήματος, προγραμματισμένων για το διάστημα 7-9 Μαΐου, αλλά και τον τελικό Κυπέλλου, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για τη 10η ημέρα του μηνός.

"Μετά την τραγωδία του Σαββάτου, στο ματς της Ντινάμο με τη Βιτορούλ, κατά την οποία ο Πατρίκ Εκένγκ έφυγε από τη ζωή, όλα τα ματς που διεξάγονται υπό την εποπτεία της ομοσπονδίας στην περίοδο 7-9 Μαΐου, αναβάλλονται.

Ο τελικός Κυπέλλου (αρχικά προγραμματισμένος για τις 10 Μαΐου), ανάμεσα σε Ντινάμο Βουκουρεστίου και Κλουζ μετατίθεται για τις 17 Μαΐου", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΟΚ στη Ρουμανία: Απεβίωσε ο Εκένγκ
Θρήνος στο γήπεδο της Ντιναμό