Η ΤΣΣΚΑ "φοβάται" την ΑΕΚ και αλλάζει το ντέρμπι!

Το σπουδαιότερο ποδοσφαιρικό μίτινγκ στο ρώσικο πρωτάθλημα είναι αυτό μεταξύ των ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Λοκομοτίβ Μόσχας. Η ρώσικη πρωτεύουσα τη μέρα του συγκεκριμένου ντέρμπι... μοιράζεται στα δύο και οι εντάσεις στους μοσχοβίτικους δρόμους δεν λείπουν. Η ΑΕΚ, όμως, έγινε ο βασικότερος λόγος που η ΤΣΣΚΑ δεν θέλει να παίξει το συγκεκριμένο παιχνίδι...

Η ΤΣΣΚΑ "φοβάται" την ΑΕΚ και αλλάζει το ντέρμπι!

Η κλήρωση της ΑΕΚ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας... ξεσήκωσε τη ρώσικη Ομοσπονδία ποδοσφαίρου, αφού η ομάδα του "κόκκινου στρατού" έκανε αίτημα αναβολής του σπουδαίου μοσχοβίτικου ντέρμπι με την συμπολίτισσα Λοκομοτίβ.

Όταν οι συγκεκριμένες δύο ομάδες έρχονται αντιμέτωπες, η Μόσχα μετατρέπεται σε φρούριο μία ημέρα νωρίτερα για να αποφευχθούν τα επεισόδια, που όταν συμβαίνουν είναι εξαιρετικά βίαια.

Για την ΤΣΣΚΑ είναι πολύ σημαντικό το συγκεκριμένο ματς, όσο σημαντικό είναι και αυτό κόντρα στην ΑΕΚ. Το ντέρμπι γοήτρου της δεύτερης αγωνιστικής του ρωσικού πρωταθλήματος θα αναβληθεί όπως όλα δείχνουν κατόπιν αιτήματος που κατέθεσε η αντίπαλος της Ένωσης.

Η ομάδα του Βίκτωρ Γκοτσαρένκο εκμεταλλεύτηκε το δικαίωμα που δίνει η ρώσικη Πρέμιερ Λιγκ στις ομάδες που αγωνίζονται στην Ευρώπη και ζήτησε το παιχνίδι με την Λοκομοτίβ στις 22/7 να αλλάξει ημερομηνία λόγω... ΑΕΚ.

Οι Ρώσοι θέλουν να παίξουν το ντέρμπι όχι αργότερα, αλλά νωρίτερα (!) στις 21/7 δηλαδή για να έχουν περισσότερες ημέρες ξεκούρασης πριν το ματς με την ελληνική ομάδα στις 25/7 στο ΟΑΚΑ. Η ΤΣΣΚΑ επικαλέστηκε πως παίζοντας στις 22/7 το ντέρμπι με την Λοκομοτίβ δεν θα'χει καθόλου χρόνο να ξεκουραστεί και να ταξιδέψει στη χώρα μας.

Το αίτημα θα γίνει δεκτό, όπως αναφέρουν τα ρώσικα μίντια και η ΤΣΣΚΑ θα πετύχει το σκοπό της. Όπως σας αναφέραμε παραπάνω το πρωτάθλημα Ρωσίας επιτρέπει στους "Ευρωπαίους" συμμετέχοντες να ζητούν αναβολές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK