Την ανατροπή της χρονιάς η ΤΣΣΚΑ: Από 0-3... 6-4 με 10 παίκτες!

Αν και έχανε με 3-0 στο ημίχρονο κόντρα στη Μορντόβια και αγωνιζόταν με 10 παίκτες, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κατάφερε να κάνει την απόλυτη ανατροπή και να επικρατήσει τελικά με το εμφατικό 6-4!

Ματς με αέρα... Premier League είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι των ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μορντόβια Σάρανσκ.

Το απίστευτο όμως δεν είναι τα 10 γκολ που μπήκαν στον αγώνα της 9ης αγωνιστικής του ρωσικού πρωταθλήματος, αλλά το πώς η ΤΣΣΚΑ κατάφερε να ανατρέψει το ματς και να φτάσει στη νίκη με 6-4 εκτός έδρας, από τη στιγμή που έχανε με 3-0 στο ημίχρονο και αγωνιζόταν με 10 παίκτες (από το 10ο λεπτό)!

Στην επανάληψη λοιπόν ο Ντουμπιά πέτυχε χατ-τρικ κι οι Πατσένκο, Τόσιτς και Μούσα από ένα ολοκληρώνοντας μια -δίχως αμφιβολία- ηρωική προσπάθεια. Η Μορντόβια αγωνίστηκε κι αυτή με 10 παίκτες για περίπου 35 λεπτά στο δεύτερο μέρος κι από φάνηκε το γεγονός αυτό έκανε τους παίκτες της να καταρρεύσουν.

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.