Ο εφιάλτης επέστρεψε γιατί δεν υπήρχε η Ροστόφ του Ιβάν

Το 2013 η πρώην ομάδα του Σαββίδη είχε στερήσει την άνοδο από Χαμπαρόφσκ και είχε "γλιτώσει" τις ομάδες της πρώτης κατηγορίας από το ταξίδι στο... Τόκιο! Τώρα όμως το κακό δεν αποφεύχθηκε.

Ο εφιάλτης επέστρεψε γιατί δεν υπήρχε η Ροστόφ του Ιβάν

Εννιά χρόνια μετά τον υποβιβασμό της ομάδα του Βλαδιβοστόκ στη δεύτερη κατηγορία της Ρωσίας, μια ομάδα από το ανατολικότερο άκρο της Ρωσίας πήρε την άνοδο για την πρώτη κατηγορία και βάζει σε μπελάδες όλες της ομάδες της λίγκας.

Η Χαμπαρόφσκ περιμένει τους καλεσμένους της. Που βρίσκεται το Χαμπαρόφσκ; Απέναντι από... το Τόκιο!

Πριν από τέσσερα χρόνια, η ΣΚΑ Χαμπαρόφσκ έδωσε μπαράζ ανόδου με αντίπαλο την Ροστόφ. Τότε η πρώην ομάδα του Ιβάν Σαββίδη κέρδισε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία και απέτρεψε τη... χρήση υπερσιβηρικού για παιχνίδια πρωταθλήματος.

Αυτή τη φορά η ηρωίδα της ιστορίας μας κατάφερε, μετά από 210 λεπτά παιχνιδιού, με αντίπαλο την Όρενμπουργκ να επιβληθεί 5-3 στη διαδικασία των πέναλτι και να πάρει για πρώτη φορά στην ιστορία της το εισιτήριο για τη μεγάλη κατηγορία της Ρωσίας.

Για να προσανατολιστούμε, το Χαμπαρόφσκ βρίσκεται 800 χιλιόμετρα βόρεια του Βλαδιβοστόκ. Και αν τα 800 χιλιόμετρα σας φαίνονται... μεγάλη απόσταση είναι μόλις το 1/10 της οδικής απόστασης που χωρίζει την πόλη των 580 κατοίκων από την πρωτεύουσα Μόσχα.

Με τη συνδρομή της google, ο υπολογισμός για ταξίδι με αυτοκίνητο σου βγάζει την αισιόδοξη πρόβλεψη για... 107 ώρες (χωρίς στάσεις) και πολλά λίτρα βενζίνης στο ντεμπόζιτο.

Ο εφιάλτης επέστρεψε γιατί δεν υπήρχε η Ροστόφ του Ιβάν

Δεν είναι τίποτα παιδιά, απλά ξεκινάς ένα ωραίο πρωί και περνάς πάνω από όλο το Καζακστάν, όλη την Μογγολία και... ολίγον από Κίνα. Και από το Χαμπάροφσκ; Αν φτάσεις μέχρι εκεί, κρίνα είναι να μην... πεταχτείς μέχρι το Τόκιο που είναι σχεδόν απέναντι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK