Πρωταθλήτρια η ΤΣΣΚΑ, "μαύρη μέρα" για Ντιναμό Μόσχας

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επικράτησε με 1-0 της Ρουμπίν Καζάν και κατέκτησε το 6ο πρωτάθλημα της ιστορίας και το 3ο τα τελευταία τέσσερα χρόνια. "Μαύρη ημέρα" για την Ντιναμό Μόσχας που υποβιβάστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Πρωταθλήτρια η ΤΣΣΚΑ, "μαύρη μέρα" για Ντιναμό Μόσχας

Το 6ο πρωτάθλημα στην ιστορία της κατέκτησε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας της Ρουμπίν Καζάν. "Χρυσός σκόρερ" για τους πρωταθλητές Ρωσίας ο Άλαν Τζαγκόεφ στο 19'. Παρόλα αυτά, μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Λεονίντ Σλούτσκι ήταν ο Ιγκόρ Ακινφέεφ, ο οποίος πραγματοποίησε μία τρομερή διπλή επέμβαση στο 85ο λεπτό.

Έτσι, η Ροστόφ, η οποία θεωρήθηκε η "Λέστερ της Ρωσίας" δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το "θαύμα" και να κερδίσει το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της, καθώς τερμάτισε δεύτερη, δύο βαθμούς πίσω από την ΤΣΣΚΑ.

Στον αντίποδα, δύσκολες στιγμές περνούν οι φίλοι της Ντιναμό Μόσχας, καθώς το "αντίπαλο δέος" της ΤΣΣΚΑ υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία για πρώτη φορά στα 93 χρόνια ιστορίας του συλλόγου. Αξίζει να σημειωθεί πως η Ντιναμό ήταν η μοναδική ρωσική ομάδα που δεν είχε γνωρίσει ποτέ την πίκρα του υποβιβασμού. Μέχρι σήμερα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

H "Χρυσή Βίβλος" του Ρωσικού Πρωταθλήματος

News 24/7

24MEDIA NETWORK