Ποια ΑΕΚ για Κερζάκοφ; Ο Ρώσος... κρέμασε τα παπούτσια του!

Παρά το γεγονός πως το όνομα του Αλεξάντερ Κερζάκοφ συνδέθηκε με την ΑΕΚ, τελικά ο Ρώσος στράικερ στα 34 του χρόνια επέλεξε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ζενίτ, Σεργκέι Φουρσένκο.

Ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Αλεξάντερ Κερζάκοφ ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα στα 34 του χρόνια. Το όνομα του Ρώσου "μπόμπερ" είχε παίξει και στη μεταγραφολογία της ΑΕΚ, αλλά τελικά τα δεδομένα είναι διαφορετικά.

Μάλιστα, ο Κερζάκοφ, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ρώσικου συλλόγου θα αναλάβει πόστο υπεύθυνου σε όλες τις ακαδημίες της Ζενίτ, μιλώντας στο TASS.

Ο Σεργκέι Φουρσένκο, πρόεδρος της Ζενίτ, αποκάλυψε επίσης πως σύντομα θα γίνει και ένα επετειακό ματς προς τιμήν του Κερζάκοφ τον οποίο χαρακτήρισε ως τον κορυφαίο Ρώσο επιθετικό των τελευταίων ετών.

Photo Credits: AP Photo/Dmitri Lovetsky

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...