Ο 5χρονος φαν της Σέλτικ που λάτρεψε όλη η Σκωτία!

Ο 5χρονος Louis Kayes έχασε το τελευταίο ματς της Σέλτικ επειδή έπρεπε να πάει σε πάρτι γενεθλίων. Γεμάτος τύψεις, τηλεφώνησε στα γραφεία του συλλόγου και... απολογήθηκε!

Ο 5χρονος φαν της Σέλτικ που λάτρεψε όλη η Σκωτία!

Έχουμε διαβάσει αρκετές ιστορίες που αποδεικνύουν την αγάπη ενός οπαδού για την ομάδα του όμως η τελευταία που είδε το φως της δημοσιότητας ξεπερνάει κάθε προηγούμενο.

Και αυτό γιατί έχουμε να κάνουμε με ένα 5χρονο παιδί, ονόματι Louis Kayes, φαν της Σέλτικ, ο οποίος στενοχωρημένος που έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στο γήπεδο για το ματς κόντρα στη Μάδεργουελ, προέβη σε μία απίστευτα αυθόρμητη, γλυκιά και ρομαντική κίνηση.

Πήρε το τηλέφωνο της μητέρας του και σχημάτισε τον αριθμό των γραφείων της Σέλτικ, όπου όταν συνδέθηκε, προσπάθησε να τους εξηγήσει για ποιο λόγο δεν θα πήγαινε στο γήπεδο!

"Είδα ξαφνικά τον Louis με το τηλέφωνό μου", δήλωσε αρχικα η 35χρονη μητέρα του Lisa σε συνέντευξη που έδωσε στην "Daily Record", για να συνεχίσει: "Τότε άκουσα το ηχογραφημένο μήνυμα που βγαίνει όταν καλείς την Σέλτικ. Είχε βάλει ανοιχτή ακρόαση.

Ο 5χρονος φαν της Σέλτικ που λάτρεψε όλη η Σκωτία!

Τον άκουσα να λέει πως δεν θα μπορούσε να δηλώσει "παρών" στις εξέδρες γιατί έπρεπε να πάει στο πάρτι γενεθλίων ενός φίλου του.

Του είπα "Τι κάνεις; Θα μου κοστίσεις μία περιουσία". Όμως μου εξήγησε πως έπρεπε να πει στην Σέλτικ το λόγο που δεν θα μπορούσε να είναι στο ματς...

Ακόμα και στο δρόμο για το πάρτι μου είπε πως ο Σκοτ Μπράουν θα το πρόσεχε αν έλειπα. Έπειτα μου είπε πως και ο Μπρένταν Ρότζερς θα το πρόσεχε πως θα έλειπε".

Η "τρέλα" του μικρού Louis για τους "καθολικούς" ξεκίνησε επίσημα από τις 24 Μαΐου 2015, όταν σε ηλικία 4 ετών πήγε για πρώτη φορά σε εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας του (απέναντι στην Ινβερνές), ενώ πέρα από τη μητέρα του, συνοδεύεται είτε από τον 35χρονο πατέρα του Alan ή τον 62χρονο παππού του Alan.

Ο 5χρονος φαν της Σέλτικ που λάτρεψε όλη η Σκωτία!

"Μετατρέπεται σιγά σιγά σε φανατικό της Σέλτικ, μπορείς να του κάνεις ερωτήσεις μέσα από το match day programme όπως αριθμούς παικτών και σου δίνει αμέσως τις απαντήσεις", ομολογεί ο άλλος παππούς του αξιαγάπητου φαν της Σέλτικ, ο 58χρονος William.

ΥΓ: Τέλος το... πάρτι. Όπως αποκάλυψαν οι γονείς του ο 5χρονος Louis θα είναι κανονικά στις εξέδρες για την αποψινή ευρώ-μάχη της Σέλτικ απέναντι στην Γκλάντμπαχ. Και φυσικά θα το(ν) προσέξουν τόσο ο Μπρένταν Ρότζερς όσο και ο Σκοτ Μπράουν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK