Ανακοίνωση-ΕΠΟΣ ως... απάντηση σε Γιουνάιτεντ και Σάντσες!

Όσοι νόμιζαν ότι τα είχαν δει ΟΛΑ με την απίστευτη ανακοίνωση της μεταγραφής του Αλέξις Σάντσες στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήραν αποστομωτική απάντηση από την Μάδεργουελ (VIDEOS)!

Ανακοίνωση-ΕΠΟΣ ως... απάντηση σε Γιουνάιτεντ και Σάντσες!

Βλέποντας κανείς τον τρόπο τον οποίο επέλεξε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ανακοινώνει τη μεταγραφή του Αλέξις Σάντσες σε αυτήν, βάζοντάς τον δηλαδή να παίζει σε πιάνο τον ύμνο του συλλόγου πριν πατήσει το χορτάρι του "Ολντ Τράφορντ", δεν μπορεί παρά να βγάλει το καπέλο στους εμπνευστές του συγκεκριμένου video.

Υπήρχαν όμως κάποιοι που είδαν ακόμα πιο... μακριά και με τη συμπλήρωση μόλις ενός 24ωρου από την ανακοίνωση του Χιλιανού από τους "κόκκινους διαβόλους" θέλησαν να δώσουν απάντηση.

Όχι με αντίστοιχη μεταγραφή δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ αλλά με ίδια και ακόμα πιο ευφάνταστη παρουσίαση! Ποιά "τόλμησε" να... απαντήσει στην Γιουνάιτεντ;

Ανακοίνωση-ΕΠΟΣ ως... απάντηση σε Γιουνάιτεντ και Σάντσες!

Η σκωτσέζικη Μάδεργουελ, με την σημερινή παρουσίαση του Πίτερ Χάρτλεϊ (αποκτήθηκε από την Μπλάκπουλ με κανονική μεταγραφή μέχρι το 2020) να γράφει ιστορία αφού ο 29χρονος αμυντικός όχι μόνο μιμήθηκε τον Σάντσες αλλά τον ξεπέρασε!

Έπαιξε τον ύμνο της Μάδεργουελ σε μίνι-πιάνο, στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα της Μάδεργουελ και βγήκε στον αγωνιστικό χώρο του "Φιρ Παρκ" εν ώρα βροχής, ενώ το φινάλε του video τον βρίσκει να δίνει ρεσιτάλ ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ το πιάνο!

Το video άρεσε μάλιστα τόσο πολύ στην Γιουνάιτεντ που σχολίασε το video της Μάδεργουελ μέσω gif, που παρουσιάζει τον Αλέξις Σάντσες να κλείνει το μάτι...

News 24/7

24MEDIA NETWORK