Απίθανο: Βουλευτής στη Σκωτία δεν πήγε στη βουλή γιατί ήταν διαιτητής στο Σπόρτινγκ-Ρεάλ!

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Σκωτία, καθώς ο βουλευτής του συντηρητικού κόμματος, Ντάγκλας Ρος, δεν παρευρέθηκε σε μια σημαντική συνάντηση στη Βουλή γιατί ήταν στην Πορτογαλία σε ρόλο βοηθού διαιτητή στο ματς του Champions League μεταξύ της Σπόρτινγκ και της Ρεάλ!

Απίθανο: Βουλευτής στη Σκωτία δεν πήγε στη βουλή γιατί ήταν διαιτητής στο Σπόρτινγκ-Ρεάλ!

Και βοηθός διαιτητή σε κορυφαίο μάλιστα επίπεδο και βουλευτής του συντηρητικού κόμματος στη Σκωτία! Ο Ντάγκλας Ρος φαίνεται πως μπορεί να κάνει δύο πράγματα συγχρόνως, ωστόσο... οι υπόλοιποι βουλευτές της χώρας του δεν το βλέπουν και με τόσο καλό μάτι.

Ένας μικρός χαμός λοιπόν έχει ξεσπάσει σχετικά με τον κ. Ρος γιατί δεν παρευρέθηκε σε μια πολύ σημαντική συνάντηση της βουλής, καθώς είχε οριστεί από την UEFA σε ρόλο βοηθού διαιτητή στο παιχνίδι του Champions League μεταξύ της Σπόρτινγκ και της Ρεάλ!

Οι πολιτικοί του αντίπαλοι ήδη ζητούν την παραίτησή του καθώς όπως λένε δεν δείχνει σεβασμό απέναντι στα πολιτικά του καθήκοντα. Η δουλειά του διαιτητή είναι η δεύτερη του Ρος και του αποφέρει περίπου 50.000 ευρώ το χρόνο, όμως υπάρχουν φορές που χάνει συναντήσεις τις βουλής όπως είχε συμβεί και τον Σεπτέμβρη. Τότε βρισκόταν σε ένα πενταήμερο σεμινάριο διαιτησίας στην Ελβετία, όμως φαίνεται πως η διαιτησία του στο ματς του... Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Απίθανο: Βουλευτής στη Σκωτία δεν πήγε στη βουλή γιατί ήταν διαιτητής στο Σπόρτινγκ-Ρεάλ!

Εντωμεταξύ η δουλειά του διαιτητή μπορεί να είναι η δεύτερη για τον Ρος όμως έχει και τρίτη! Είναι παράλληλα και σύμβουλος στην περιοχή του Μόρεϊ στη Σκωτία.

"Προφανώς ο κύριος αυτός εκτιμά περισσότερο μια δουλειά σαββατοκύριακου που του αποφέρει περίπου 50.000 ευρώ το χρόνο και πληρωμένα ταξίδια σε Λονδίνο και άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Δεν τον απασχολούν το ίδιο οι υποχρεώσεις του ως πολιτικός. Για μένα είναι απευθείας κόκκινη κάρτα αυτό. Η αλαζονεία και η απαξίωση που δείχνει ο κύριος Ρος κάνοντας τρεις δουλειές παράλληλα είναι κάτι απαράδεκτο", δήλωσε από την πλευρά του ο Μπεν Μακφέρσον, βουλευτής της Κυβέρνησης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK