Mε τέτοια ευχή από Τόρες, πώς να αποτύχει ο Τζέραρντ;

Ο Στίβεν Τζέραρντ ξεκινάει την προπονητική του πορεία σε κορυφαίο επίπεδο από τον πάγκο της Ρέιντζερς και ο Φερνάντο Τόρες φρόντισε να "ανεβάσει" τον άλλοτε αρχηγό των "reds".

FILE - In this Feb. 9, 2016, file photo, Los Angeles Galaxy midfielder Steven Gerrard, gestures to fans after a soccer match against Club Tijuana, in Carson, Calif. Gerrard is returning to Liverpool, England, it was announced Friday, Jan. 20, 2017, to take up a position in the team's youth academy, starting in February. (AP Photo/Mark J. Terrill, File)
FILE - In this Feb. 9, 2016, file photo, Los Angeles Galaxy midfielder Steven Gerrard, gestures to fans after a soccer match against Club Tijuana, in Carson, Calif. Gerrard is returning to Liverpool, England, it was announced Friday, Jan. 20, 2017, to take up a position in the team's youth academy, starting in February. (AP Photo/Mark J. Terrill, File) AP PHOTO/MARK J. TERRILL, FILE

Τέσσερα χρόνια αγωνίστηκε στην Λίβερπουλ ο Φερνάντο Τόρες και αναμφίβολα ένας από τους παίκτες με τον οποίο "δέθηκε" πάρα πολύ ήταν ο Στίβεν Τζέραρντ, με τον αρχηγό της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ να έχει μία εκπληκτική χημεία στο γήπεδο με τον Ισπανό στράικερ.

Τώρα, επτά χρόνια μετά την αποχώρησή του από το "Άνφιλντ", ο Τόρες βρίσκεται στη δύση της ποδοσφαιρικής καριέρας του (δεν θα συνεχίσει τη νέα σεζόν στην Ατλέτικο Μαδρίτης) και ο Τζέραρντ στην ανατολή της προπονητικής του καριέρας, με τον "Ελ Νίνιο" να πληροφορείται για την πρόσληψη του "Stevie G" από την Ρέιντζερς και να του πλέκει το εγκώμιο.

"Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο στη νέα σου περιπέτεια. Είσαι κάτι παραπάνω από καταρτισμένος για να συνεχίσεις να είσαι επιτυχημένος στο ποδόσφαιρο, τώρα ως προπονητής. Καλή τύχη στην Γκλάσκοου Ρέιντζερς Στίβι", ήταν το μήνυμά του στον άλλοτε εμβληματικό αρχηγό της Λίβερπουλ.

Σημειώνεται πως ο Τζέραρντ υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με τους "διαμαρτυρόμενους" και θα έχει μία εξαιρετικά δύσκολη αποστολή: να οδηγήσει τη νέα του ομάδα στην κορυφή "γκρεμίζοντας" την Σέλτικ που μετράει επτά σερί πρωταθλήματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK