Μικρότερος του Τζιόλη ο προπονητής που τον θέλει στην Σκωτία!

Η Χαρτς ανακοίνωσε νέο προπονητή τον Δεκέμβριο που μας πέρασε και... καινούργιο κόνσεπτ, μόνο που είναι τόσο... νεαρός αφού ο Αλέξανδρος Τζιόλης, τον οποίο ζήτησε ως μεταγραφή Γενάρη, του ρίχνει δυο χρόνια!

Παρελθόν και με τη βούλα αποτελεί από τον ΠΑΟΚ ο έμπειρος μέσος, που έλυσε τη συνεργασία του με το δικέφαλο, αφού ούτως ή άλλως έμενε ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι. Ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός του;

Η Χαρτς δίνει... μάχη για να τον αποκτήσει και μάλιστα ο τεχνικός της ομάδας, Ίαν Κάθρο, δήλωσε πως προσπαθεί να... ψήσει τον Έλληνα άσο να πει το "ναι" και να ενισχύσει την ταλαιπωρημένη μεσαία γραμμή των "καρδιών".

Ο Κάθρο πάντως, αποτελεί ένα μοντέρνο κόνσεπτ από την διοίκηση του συλλόγου και αυτό γιατί είναι μόλις 30 ετών! Δυο χρόνια μικρότερος δηλαδή από τον Αλέξανδρο Τζιόλη (κλείνει τα 32 τον Φεβρουάριο). Το ξεκίνημα του δεν είναι και το ιδανικότερο, αφού μετρά μία νίκη σε έξι αγώνες πρωταθλήματος!

Η Χαρτς βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα παλέψει για μία θέση στην Ευρώπη τη νέα σεζόν. Εκεί θα βρει και τον Άντραζ Στρούνα, ο οποίος αγωνίστηκε για τρία χρόνια στην Super League με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".