Το "ευχαριστώ" του Αυλωνίτη στον Ολυμπιακό!

Ο Τάσος Αυλωνίτης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Χαρτς αλλά δεν ξεχνάει όσα έζησε με τον Ολυμπιακού. Δείτε τα όσα αποθεωτικά έγραψε για τους Πειραιώτες ο Έλληνας μπακ.

Το "ευχαριστώ" του Αυλωνίτη στον Ολυμπιακό!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά το Αιγάλεω, τον Ηλυσιακό, την Καβάλα, τον Πανιώνιο, τον Ολυμπιακό και την Στουρμ Γκρατς η Χαρτς έγινε η έβδομη κατά σειρά ομάδα στην επαγγελματική ποδοσφαιρική διαδρομή του Τάσου Αυλωνίτη, με τον 27χρονο σέντερ μπακ να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με τις "καρδιές" μέχρι το τέλος της σεζόν.

Το παρελθόν του όμως δεν το ξεχνάει και μέσω γραπτής δήλωσης ο Έλληνας αμυντικός θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον Ολυμπιακό και τους ανθρώπους του τόσο για τις ωραίες στιγμές που πέρασε εντός γηπέδου όσο για τη στήριξη που του παρείχε ο σύλλογος στο διάστημα που ήταν τραυματίας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ:

"Θρύλε, κάπου εδώ, για μένα, τελειώνει το όμορφο ταξίδι που έκανα μαζί σου! Έζησα υπέροχες στιγμές και εμπειρίες φορώντας τη φανέλα σου και θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη μου παντοτινά!Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τη διοίκηση και τον πρόεδρο της ομάδας, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη που μου έδωσαν την ευκαιρία να φορέσω αυτή τη βαριά φανέλα, τους ανθρώπους που είναι πάντα δίπλα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, κ. Καραπαπά και κ. Μπίχτα, τους μεταφραστές Μαρίνα και Ρομπέρτο, όλους τους συμπαίχτες, προπονητές και γυμναστές που συνεργάστηκα, όπως επίσης το ιατρικό επιτελείο και τους φροντιστές της ομάδας!

Τέλος, δε γίνεται να παραλείψω και να μην ευχαριστήσω τον υπέροχο φίλαθλο κόσμο του Θρύλου που είναι πάντα στο πλευρό αυτής της ομάδας! Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους σας! Οι ευχές μου για διακρίσεις και τίτλους θα σας συνοδεύουν πάντα! Καλή συνέχεια Θρύλε…

ΥΓ: Μέσα σε αυτό το ταξίδι υπήρξε και μία άτυχη στιγμή, ένας τραυματισμός αρκετά σοβαρός. Πλέον, είμαι 100% υγιής και αυτό οφείλεται σε κάποιους ανθρώπους που θέλω πολύ να ευχαριστήσω. Αρχικά τη διοίκηση της ομάδας για την πλήρη στήριξή της στο πρόβλημά μου, τον γιατρό κ. Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη (Ιατρικό Αμαρουσίου) που με χειρούργησε, τον γιατρό του Ολυμπιακού, κ. Χρήστο Θέο, όπως επίσης τον φυσιοθεραπευτή κ. Δημήτρη Σκορδή και τους συνεργάτες του για την πλήρη αποκατάσταση / επανένταξή μου στους αγωνιστικούς χώρους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στη Χαρτς και ο Αυλωνίτης!

News 24/7

24MEDIA NETWORK