Ανατροπή με MSN και πρόκριση η Μπαρτσελόνα κόντρα στη Μπιλμπάο

Η Μπιλμπάο μπορεί να είχε επικρατήσει στο πρώτο ματς με 2-1 ωστόσο η Μπαρτσελόνα χάρη στα γκολ των Μέσι, Σουάρες και Νεϊμάρ έκανε την ανατροπή στο Καμπ Νου (3-1) και πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Ανατροπή με MSN και πρόκριση η Μπαρτσελόνα κόντρα στη Μπιλμπάο

Έπιασε τόπο τελικά η... χυλόπιτα της Μπαρτσελόνα στη FIFA και το γκαλά για το βραβείο "The Best" προκειμένου να προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι κόντρα στη Μπιλμπάο για το Κύπελλο. Οι Καταλανοί αυτή τη φορά στην έδρα τους δεν άφησαν κανένα περιθώριο, γύρισαν το 2-1 του πρώτου αγώνα με το οποίο είχαν χάσει και πήραν την πρόκριση με το τελικό 3-1 χάρη στα γκολ της φονικής MSN της.

Ο Λουίς Σουάρες άνοιξε το σκορ στο 35ο λεπτό με ένα τρομερό γκολ και σκόρπισε χαμόγελα στο κοινό του Καμπ Νου. Ήταν μάλιστα και το 100ο του τέρμα με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα σε 120 παιχνίδια. Στο 48' ήταν η σειρά του Νεϊμάρ να εκμεταλλευτεί το πέναλτι που κέρδισε κι από την άσπρη βούλα να κάνει το 2-0 για τους "μπλαουγκράνα". Τρία λεπτά αργότερα η Μπιλμπάο ξαναμπήκε στο ματς με τρομερή κεφαλιά του Σαμπορίτ, όμως η χαρά του κράτησε 27 λεπτά.

Στο 78' ο Μέσι έστειλε... συστημένη τη μπάλα στη γωνία του Ιραϊθόθ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, διαμόρφωσε το τελικό 3-1 και έστειλε τη Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά του Copa Del Rey. Κάπως έτσι η φονική MSN έπιασε τα 300 γκολ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το ακυρωθέν γκολ του Σουάρες που έκανε το "Καμπ Νου" να βράζει

News 24/7

24MEDIA NETWORK