Γλίτωσε η Μπαρτσελόνα από της Ατλέτικο τα δόντια

Το σόλο του Λιονέλ Μέσι που κατέληξε στο γκολ του Λουίς Σουάρες χάρισε στην Μπαρτσελόνα την πρόκριση στον τελικό του Copa del Rey. Η Ατλέτικο κυνήγησε την ανατροπή του εις βάρος της 2-1 από το ματς του "Βιθέντε Καλδερόν", αλλά έφτασε μέχρι το 1-1. Τρεις αποβολές.

Γλίτωσε η Μπαρτσελόνα από της Ατλέτικο τα δόντια

Ομάδα που δεν παραδίδεται ποτέ η Ατλέτικο Μαδρίτης, απείλησε με αποκλεισμό την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νόου. Οι "μπλαουγκράνα" είχαν το 2-1 από τον πρώτο αγώνα στη Μαδρίτη, στο πρώτο 20λεπτο ωστόσο πέρασαν δύσκολες στιγμές έχοντας για κορυφαίο τον Σίλεσεν.

Ο Ολλανδός γκολκίπερ κράτησε το μηδέν όταν χρειάστηκε και ο Λιονέλ Μέσι άφησε το σημάδι του στο 1-0 της ομάδας του Ενρίκε. Στο 43' χόρεψε τρεις αντιπάλους του, σούταρε, ο Μογιά απέκρουσε χαμηλά, προτού ο καλυπτόμενος Σουάρες στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Το 1-0 φάνταζε αρκετό για την Μπαρτσελόνα, αφού ο Σιμεόνε αναγκάστηκε σε δύο μη προγραμματισμένες αλλαγές. Στο 57' πάντως οι ισορροπίες ανατράπηκαν μετά την κόκκινη του Σέρτζι Ρομπέρτο και οι "ροχιμπλάνκος" αναθάρρησαν. Ούτε το ακυρωθέν γκολ του Γκριεζμάν στο 59' ούτε η αποβολή του Καράσκο στο 69' τούς πτόησε, αφού είχαν το μομέντουμ, ούτε το δοκάρι του Μέσι στο 77' τούς κράτησε πίσω.

Παρόλα αυτά ο Γκαμερό έχασε το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Πικέ (υπερβολική υπόδειξη) και το 1-1 από τον Γκριεζμάν στο 83' δεν έφτανε για την ολική ανατροπή της Ατλέτικο, με αποτέλεσμα η κάτοχος και πολυνίκης Μπαρτσελόνα, παρότι έχασε με κόκκινη και τον Σουάρες, να προκριθεί για τέταρτη σερί χρονιά στον τελικό της διοργάνωσης και έκτη από το 2011!

News 24/7

24MEDIA NETWORK