Εκεί θα γίνει ο ισπανικός τελικός κυπέλλου

Διαφωνίες, τέλος. Η Ισπανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, βρήκε τη λύση και ανακοίνωσε πως ο ισπανικός τελικός κυπέλλου μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Αλαβές θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης, στο Βιθέντε Καλδερόν.

Εκεί θα γίνει ο ισπανικός τελικός κυπέλλου

Η Ισπανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, έδωσε τη λύση στη φετινή διαμάχη που είχε ξεσπάσει σχετικά με το γήπεδο που θα φιλοξενηθεί ο ισπανικός τελικός κυπέλλου. Το γήπεδο που θα αναδείξει τον κυπελλούχο Ισπανίας το βράδυ της 27ης Μαρτίου , θα είναι το Βιθέντε Καλδερόν, έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Όπως συνέβη κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η διοργάνωση του κυπέλλου επισκιάστηκε από διαμάχες και φήμες σχετικά με το που και πότε θα διεξαχθεί το παιχνίδι, με γήπεδα όπως το Σαντιάγο Μπερναμπέου, το Σαν Μαμές και το Λα Καρτούχα να είναι ανάμεσα στα υποψήφια.

Έπειτα από απαίτηση και των δύο ομάδων ο τελικός να διεξαχθεί σε ουδέτερο έδαφος, η “RFEF” (Ισπανική Ομοσπονδία) ανακοίνωσε το Βιθέντε Καλδερόν ως την πιο αξιόπιστη λύση, με το παιχνίδι να είναι το τελευταίο που θα διεξαχθεί στο ιστορικό γήπεδο, καθώς από τη νέα χρονιά η Ατλέτικο θα μεταφερθεί στο νέο της “σπίτι”, το Γουάντα Μετροπολιτάνο.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν ακόμα ανοιχτά θέματα προς επίλυση, όπως ο αριθμός των εισιτηρίων που θα πάρει κάθε ομάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK