Επιστροφή Μιλοβάνοβιτς

ΕΚΠΛΗΞΗ: Εξήντα έξι ημέρες μετά την... αποπομπή του από την ΑΕΚ ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς ξαναβρήκε δουλειά. Αυτή την φορά όμως, με διαφορετικό ρόλο και τίτλο, σε ομάδα μάλιστα που θα... συζητηθεί.

Επιστροφή Μιλοβάνοβιτς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς τελικά δεν έμεινε πολύ καιρό χωρίς δουλειά, μετά την καλοκαιρινή απόλυσή του(16 Ιουλίου) από την ΑΕΚ με αφορμή την... υπόθεση Σαμάκ. Ο πρώτην "κιτρινόμαυρος" τεχνικός διευθυντής επέστρεψε στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Λας Πάλμας από την οποία και είχε πάρει... μεταγραφή για την Ένωση. Μόνο που αυτή την φορά θα έχει υποβαθμισμένο ρόλο – αξίωμα, αυτού του σκάουτ, συγκριτικά με την προηγούμενη θητεία του (ως τ. διευθυντής) στην νησιώτικη ομάδα της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Ο Μιλοβάνοβιτς παρουσιάστηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ως μέλος του διεθνούς οργανογράμματος σκάουτ με ευθύνη στην αγορά της Ανατολικής Ευρώπης. Για την ακρίβεια η δουλειά του θα είναι να φτιάχνει αναφορές για παίκτες που θα μπορούν να απασχολήσουν την Λας Πάλμας. Για αυτή την δουλειά μάλιστα έχουν προσληφθεί εκτός από τον Μιλοβάνοβιτς ο πρώην παίκτης και προπονητής της ομάδας,Μιγκέλ Ανχελ Μπρίντιζι (Αργεντινή-Ουρουγουάη) και ο Χαβιέρ Βιδάλες(Βενεζουέλα) ενώ στην ισπανία για τον ίδιο σκοπό εργάζονται οι Τονι Κρουθ, Λουίς Ελγκέρα και Ναθρίσο Ροντριγκεθ.

Σύμφωνα με την μανατζερική πιάτσα ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς υπέγραψε με την Λας Πάλμας πολυετές συμβόλαιο, χωρίς να γίνουν γνωστές οι αποδοχές του αλλά και ο ακριβής χρόνος συνεργασίας τους. Παρακολούθησε το πρόσφατο ματς με την Μάλαγα από τα επίσημα ενώ έχει πολύ καλή σχέση με τον πρόεδρο της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Ανχελ Ραμίρεθ, ο οποίος εκτιμά απεριόριστα την δουλειά που έκανε στην προηγούμενη θητεία του στην ομάδα, παρότι τότε οι οικονομικές συνθήκες δεν ήταν καλές. Προεδρική επιλογή λοιπόν, αποτέλεσε ο Μιλοβάνοβιτς. Μάλιστα στο site αναφέρεται και ως πετυχημένη η θητεία του στην ΑΕΚ ως τεχνικού διευθυντή.

Ο Μιλοβάνοβιτς κατά την 2ετία του στην ΑΕΚ αρκετές φορές ασχολήθηκε με παίκτες πρωταθλημάτων από την πάλαι ποτέ Ανατολική Ευρώπη (Ουγγαρία, Πολωνία, Ρωσία), απόδειξη πως έχει...άκρες στην συγκεκριμένη αγορά. Επίσης όταν ήταν στα “τελειωματά” του στην ΑΕΚ έλεγε off the record πως είχε αρκετές προτάσεις, από Ισπανία-Γαλλία-Πορτογαλία-Ρωσία. Από οτι φάνηκε μάλλον δεν έλεγε ψέμματα..

News 24/7

24MEDIA NETWORK