Πάει για βασικός ο Αραούχο με Ατλέτικο!

Δημοσίευμα της "AS" αναγάγει τον Σέρχιο Αραούχο σε νούμερο ένα αντικαταστάτη του Βιτόλο στο ματς της Λας Πάλμας με την Ατλέτικο το Σάββατο (26/8) στο "Εσντάντιο Γκραν Κανάρια". Το μαδριλένικο Μέσο χαρακτηρίζει τον "Τσίνο" πλήρως ανανεωμένο και γεμάτο ενέργεια με το "κιτρινόμαυρο" πέρασμά του από την Ελλάδα!

Πάει για βασικός ο Αραούχο με Ατλέτικο!

Το δεύτερο επίσημο παιχνίδι του με τη φανέλα της Λας Πάλμας αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Σέρχιο Αραούχο στο ματς που θα δώσει η ομάδα του κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης στο πλαίσιο της διεξαγωγής της δεύτερης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος.

Δημοσίευμα της "AS" θεωρεί δεδομένη τη χρησιμοποίηση του αγαπημένου των οπαδών της ΑΕΚ στα αριστερά της επίθεσης του Μανόλο Μαρκέθ, καθώς η Λας Πάλμας θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Βιτόλο που καθ' όλη τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας έκανε ατομικές προπονήσεις.

Το μαδριλένικο Μέσο χαρακτηρίζει τον Αραούχο ανανεωμένο μετά το πέρασμά του από την ΑΕΚ και πως επέστρεψε στα Κανάρια γεμάτος ενέργεια.

Υπενθυμίζουμε πως ο "Τσίνο" αγωνίστηκε και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην ήττα της Λας Πάλμας από την Βαλένθια, περνώντας αλλαγή στη θέση του Καστεγιάνο στο 78'. Για την ιστορία η "Ουνιόν" έχασε το μας στο "Μεστάγια" με 1-0, παίζοντας με 10 από το 33' που αποβλήθηκε ο Χαλίλοβιτς.

Όσον αφορά την ΑΕΚ και τον Αραούχο, οι αρμόδιοι στην Ένωση αναμένεται να σηκώσουν... μανίκια για να κάνουν το τελευταίο, γερό μπάσιμο για τον Αργεντινό τις επόμενες ημέρες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK