Πρώην "κιτρινόμαυρος" στόπερ αποθεώνει Χιμένεθ για την εκτόξευση Μανωλά

Ένας πολύ αγαπητός ποδοσφαιριστής που πέρασε από την ΑΕΚ, φλέρταρε με την επιστροφή του στο πρόσφατο παρελθόν, μίλησε για τον "τρελό" όπως χαρακτηρίζει Κώστα Μανωλά, επισημαίνοντας πόσο μεγάλη ήταν η συμβολή του Χιμένεθ στην εκτόξευση της καριέρας του.

Πρώην "κιτρινόμαυρος" στόπερ αποθεώνει Χιμένεθ για την εκτόξευση Μανωλά

Οι ΑΕΚτζήδες έχουν μία ιδιαίτερη θέση στην καρδιά τους για τον Χουάν Κάλα, τον πρώην στόπερ της ομάδας τους που μπορεί να έμεινε λίγο στην Ελλάδα, αλλά κατάφερε να κάνει τη διαφορά και τ' όνομά του να συνεχίζει να συζητιέται επτά χρόνια μετά τη θητεία του στα μέρη μας.

Το γεγονός της συνεργασίας του 28χρονου Ισπανού με την ΑΕΚ "εκμεταλλεύτηκε" η "Estadio" που του έδωσε βήμα να μιλήσει για τον Κώστα Μανωλά, που έχει γίνει viral στον ποδοσφαιρικό κόσμο, μετά το γκολ της επικής πρόκρισης επί της Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με τον Ισπανό, καταλυτικό ρόλο στην εκτόξευση της καριέρας του Μανωλά έπαιξε ο Χιμένεθ: " Ο Χιμένεθ ήταν αυτός που πραγματικά ανέπτυξε το ταλέντο του κι έβγαλε την ποιότητά του. Ο Κώστας ήταν γρήγορος, καλός στο ψηλό παιχνίδι, αλλά τακτικά λίγο... τρελός. Χάρη στον Μανόλο έφτιαξε το τακτικό κομμάτι."

Και ο Χιμένεθ με τη σειρά του μιλώντας στα ισπανικά μίντια τόνισε ότι ο Μανωλάς του θυμίζει τον Ράμος, ενώ αποκάλυψε ότι τον ήθελε στην Σαραγόσα όταν την ανέλαβε μετά την ΑΕΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK