Ο Αντουάν Γκριεζμάν είναι η μεγαλύτερη 'μαυρόγατα' του αθλητισμού

Ο Αντουάν Γκριεζμάν κάνει συχνές εμφανίσεις στα social media όπου υποστηρίζει μία ομάδα πριν από ένα σημαντικό παιχνίδι ή έναν τελικό. Δεν πετυχαίνει αποτέλεσμα ούτε στο Μικτή Κόσμου - πεθαμένοι...

Ο Αντουάν Γκριεζμάν είναι η μεγαλύτερη 'μαυρόγατα' του αθλητισμού
AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Όλος ο πλανήτης παρακολούθησε τον δεύτερο τελικό του Copa Libertadores μεταξύ Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς. Η ομάδα του Μαρσέλο Γκαγιάρδο έφτασε στη νίκη με 3-1 και κατέκτησε το τρόπαιο, το πιο σημαντικό στη Νότια Αμερική και όπως εξελίχθηκε η κατάσταση, ένα από τα πιο σημαντικά όλων των εποχών σε διασυλλογικό επίπεδο.

Το ποδοσφαιρικό κοινό χωρίστηκε στα δύο. Άλλοι υποστήριζαν τη Ρίβερ, άλλοι την Μπόκα. Κανένα πρόβλημα μέχρι εδώ. Μόνο που στους υποστηρικτές της Μπόκα προστέθηκε και το όνομα του Αντουάν Γκριεζμάν και εκεί άρχισαν τα θέματα...

Ο Γάλλος επιθετικός αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες του ποδοσφαίρου, όπως έδειξε και η πρόσφατη ψηφοφορία για τη Χρυσή Μπάλα. Ταυτόχρονα, αποτελεί και τη μεγαλύτερη 'μαυρόγατα' του αθλητισμού, αφού όποια ομάδα και να υποστηρίξει, αυτή χάνει.

Η Μπόκα ήταν το τελευταίο παράδειγμα. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής εμφανίστηκε στα social media φορώντας μία φανέλα των 'σενέισες' και λίγη ώρα αργότερα η Μπόκα ηττήθηκε στον τελικό.

Η... γκαντεμιά του δεν αφορά μόνο το διασυλλογικό ποδόσφαιρο. Για παράδειγμα, τον περσινό Μάρτιο δημοσιοποίησε την αγάπη του για την Ουρουγουάη (κάτι για το οποίο κατηγορήθηκε αργότερα στο Παγκόσμιο Κύπελλο) των συμπαικτών του στην Ατλέτικο, πριν από ένα παιχνίδι των προκριματικών του Μουντιάλ με αντίπαλο τη Βραζιλία. Ο Γκριεζμάν έγραψε 'Vamo Uruguay' και η 'σελέστε' όχι μόνο δεν πήγε, αλλά γνώρισε συντριβή με 4-1.

Αν νομίζετε ότι μόνο στο ποδόσφαιρο σπέρνει γρουσουζιά, κάνετε λάθος. Έναν μήνα νωρίτερα είχε υποστηρίξει τους Ατλάντα Φάλκονς στο Superbowl και φυσικά η ομάδα του έχασε από τους Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς με 34-28.

Δεν σταματάει ούτε εδώ η κακοτυχία του 27χρονου ποδοσφαιριστή. Τον Ιούνιο του 2016 είχε γράψει στο twitter του 'Πάμε Γουόριορς' πριν από τον 7ο τελικό του NBA με αντίπαλο τους Κλίβελαντ Καβαλίερς. Προφανώς και νίκησε η ομάδα του Λεμπρόν Τζέιμς, κατακτώντας τον τίτλο...

Ο Αντουάν Γκριεζμάν είναι η μεγαλύτερη 'μαυρόγατα' του αθλητισμού

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

News 24/7

24MEDIA NETWORK