Αρνείται να χάσει η Μπαρτσελόνα του Βαλβέρδε

Η Εσπανιόλ προηγήθηκε και πάλι όπως και στο Κύπελλο Ισπανίας, όμως αυτή τη φορά η Μπαρτσελόνα βρήκε απάντηση με τον Ζεράρ Πικέ και διατήρησε το εκπληκτικό αήττητο σερί της στην La Liga (VIDEO).

FC Barcelona's Gerard Pique, right, celebrates with his teammates after scoring during a Spanish Copa del Rey round of 32 second leg soccer match between FC Barcelona and Murcia at the Camp Nou stadium in Barcelona, Wednesday, Nov 29, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Gerard Pique, right, celebrates with his teammates after scoring during a Spanish Copa del Rey round of 32 second leg soccer match between FC Barcelona and Murcia at the Camp Nou stadium in Barcelona, Wednesday, Nov 29, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Στις 17 Ιανουαρίου η Εσπανιόλ επικράτησε 1-0 της Μπαρτσελόνα στον πρώτο προημιτελικό του Copa del Rey και υποχρέωσε την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε στην πρώτη της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις μετά από πέντε ακριβώς μήνες και το 0-2 από την Ρεάλ στην Μαδρίτη (17 Αυγούστου) για το Σούπερ Καπ.

Τώρα, βρέθηκε πολύ κοντά στο να ρίξει στο καναβάτσο την συμπολίτισσα και στο πρωτάθλημα όμως δεν άντεξε. Ο Μορένο έκανε το 1-0 για την ομάδα του Κίκε Σάντσες-Φλόρες στο 66' αλλά ο Πικέ απάντησε στο 83' και χάρισε το βαθμό στην Μπαρτσελόνα, επιτρέποντάς της μάλιστα να διατηρήσει το αήττητό της από την έναρξη της σεζόν όπου μετράει 18 νίκες και 4 ισοπαλίες.

Σημειώνεται πως το αήττητο των 22 αγώνων από την αρχή της σεζόν συνιστά κάτι μοναδικό για την "Μπάρσα" η οποία κυνηγάει το απόλυτο ρεκόρ της Ρεάλ Μαδρίτης από τη σεζόν 1996-97 όπου δεν είχε ήττα στις πρώτες 24 αγωνιστικές.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK