Αμισθί και επίσημα ο Ετσεμπερία στην τελευταία του χρονιά

Αποτελεί τη σημαία της Αθλέτικ Μπιλμπάο εδώ και 15 χρόνια και του χρόνου θα δώσει τέλος στην πολυετή καριέρα του. Ο Χοσέμπα Ετσεμπερία απέδειξε και επίσημα πόσο «πονάει» το βάσκικο σύλλογο ανακοινώνοντας ότι στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του θα έχει μηδενικές οικονομικές απολαβές.

Το θέμα ήταν γνωστό εδώ και καιρό, αλλά πήρε επίσημη μορφή έπειτα και από την ανακοίνωση της διοίκησης των «λιονταριών», η οποία γνωστοποιούσε πως: «Ο ποδοσφαιριστής Χοσέμπα Ετσεμπερία σύμφωνα με τη δέσμευση του δεν θα πληρωθεί για τις υπηρεσίες του στο σύλλογο, τη χρονιά 2009-10, αποφασίζοντας να δώσει τον ελάχιστον μισθό που παίρνει ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής της πρώτης κατηγορίας στο ίδρυμα Αθλέτικ Μπιλμπάο».

Έχοντας συμπληρώσει 496 παιχνίδια με τη φανέλα της Μπιλμπάο ο 35χρονος δεξιός χαφ είναι 3ος σε συμμετοχές στην ιστορία του συλλόγου, πίσω από τους Τσέτσου Ρόχο (512) και Χοσέ Άνχελ Ιριμπάρ (614).

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.