Ο Βασιλιάς της Βασίλισσας

Είναι πλέον γεγονός. Ο Κάκα είναι και επίσημα παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης για τα επόμενα 6 χρόνια. Ο πρόεδρος της "βασίλισσας", Φλορεντίνο Πέρεθ, ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Δευτέρας τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου αστέρα από τη Μίλαν στους "μερένχες". Συγκίνηση από Μίλαν και Κακά στις ανακοινώσεις. Οι αντιδράσεις του Τύπου. (vids)
Ο παίκτης που βρίσκεται στη Βραζιλία για διεθνείς υποχρεώσεις με τη "σελεσέαο", πέρασε επιτυχώς από ιατρικές εξετάσεις, από γιατρούς της Ρεάλ που μετέβησαν εκεί και στη συνέχεια ανακοινώθηκε.

Το μόνο που απομένει πλέον, είναι να παρουσιαστεί ο παίκτης προβάροντας τη λευκή φανέλα, κάτι που αναμένεται να γίνει στις 30 Ιουνίου.

Ο λόγος που θα καθυστερήσει η παρουσίαση του Κακά, είναι το γεγονός πως η Βραζιλία θα συμμετάσχει στο Confederations Cup στη Νότιο Αφρική τις επόμενες ημέρες και δεν του επιτρέπεται από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας του να μεταβεί έστω και για μία μέρα στη Μαδρίτη.

Επιθυμία του Κακά είναι πάντως με την ολοκλήρωση των διεθνών υποχρεώσεων του, να μεταβεί στις 29 Ιουνίου από το Γιοχάνεσμπουργκ στο Παρίσι και από εκεί με άλλη πτήση στην Μαδρίτη προκειμένου να επισπευσθεί η παρουσιάσή του. Όπως και να έχει πάντως, γεγονός είναι πως ο παίκτης ανήκει πλέον και επίσημα στην Ρεάλ Μαδρίτης.


NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.