Αν πόνταρε στις φανέλες του Παουλίνιο, θα... χρεοκοπούσε!

Σε περίπτωση που είχε ανάγκη για χρήματα από τις πωλήσεις των εμφανίσεων του Παουλίνιο η Μπαρτσελόνα, τότε πολύ σύντομα θα... χρεοκοπούσε. Ο Βραζιλιάνος πήρε μεταγραφή στην Μπάρτσα, αλλά οι συγκυρίες με τις ήττες από τη Ρεάλ και το χτύπημα στην πόλη της Βαρκελώνης τον έχουν κάνει "φάντασμα".

Οι ήττες από την Ρεάλ Μαδρίτης και φυσικά το τρομακτικό χτύπημα στην "καρδιά" της Βαρκελώνης έχουν κλείσει τους κατοίκους της πρωτεύουσας της Καταλονίας στα σπίτια τους. Ο Παουλίνιο, ο παίκτης που έφερε ο Βαλβέρδε από την Κίνα με 40.000.000 ευρώ, έπεσε πάνω στις συγκυρίες και η μεταγραφή του πέρασε στο... ντούκου από τους οπαδούς της ισπανικής ομάδας.

Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι σύμφωνα με ισπανικό δημοσιεύματα, από την μπουτίκ της ομάδας πουλήθηκε μόλις μία φανέλα του ποδοσφαιριστή που κόστισε 40.000.000 ευρώ και ήρθε να συμμαζέψει το κέντρο των "μπλαουγκράνα".

Ποτέ στο παρελθόν δεν έχει καταγραφεί κάτι ανάλογο, ωστόσο όπως αναφέραμε παραπάνω το τελευταίο πράγμα που σκέφτονται αυτή τη στιγμή στην Βαρκελώνη είναι ο Παουλίνιο και το ποδόσφαιρο γενικά...