Μέχρι και οι μεταγραφικοί στόχοι της Ρεάλ κουράστηκαν μαζί της!

Η Ρεάλ βρίσκεται σ' ένα από τα χειρότερα φεγγάρια της τα τελευταία χρόνια κι εκτός από τα αποτελέσματα δεν τις... κάθονται ούτε οι μεταγραφές. Τι συνέβη με τον γκολκίπερ Κέπα και... στράβωσε το κλίμα κι άλλο στη Μαδρίτη;

Athletic Bilbao's goalkeeper Kepa Arrizabalaga, pushes the ball beside Real Madrid's Daniel Carvajal during the Spanish La Liga soccer match between Athletic Bilbao and Real Madrid at San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Saturday, Dec. 2, 2017. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Κεπά Μπιλμπάο AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Έτοιμος με " κορδέλα" για να μετακομίσει στη Μαδρίτη από την Μπιλμπάο ήταν ο γκολκίπερ Κέπα, ωστόσο ενός κακού μύρια έπονται και η Ρεάλ αυτή τη στιγμή μοιάζει χαμένη στο παιχνίδι της διεκδίκησης του ταλαντούχου γκολκίπερ.

Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της " AS" o Κέπα κουράστηκε να περιμένει την πρόταση της "Βασίλισσας" και διεμήνυσε στους Βάσκους ότι θέλει να μείνει στην Μπιλμπάο, υπογράφοντας τελικά το πολυετές συμβόλαιο που του προτάθηκε!

Αν χαθεί ο Κέπα για τη Ρεάλ, τότε θα μιλάμε για ένα ακόμη ένα... στραβοπάτημα τη φετινή σεζόν, αφού ο παίκτης παρουσιαζόταν σίγουρος για " Μπερναμπέου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK