"Τρελό" συμβόλαιο η Μπιλμπάο με τον Ινιάκι Γουίλιαμς!

Τι αγάπη είναι αυτή; Απερίγραπτη αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Ινιάκι Γουίλιαμς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Μπιλμπάο μέχρι το 2025, για άλλα επτά χρόνια δηλαδή. Με πόσα χρήματα μπορεί να... σπάσει αυτός ο φοβερός δεσμός.

Η Μπιλμπάο ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασία της με τον Ινιάκι Γουίλιαμς.

Ο 23χρονος άσος δεσμευόταν ήδη μέχρι το 2021 με το αγαπημένο του κλαμπ, ωστόσο κλήθηκε στα γραφεία των Βάσκων και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, αναπροσαρμοσμένο με μεγαλύτερες ετήσιες αποδοχές και δεσμευτικό για τα επόμενα επτά χρόνια!

Ναι, ο Γουίλιαμς συμφώνησε να φορά τη φανέλα της ομάδας μέχρι το 2025...

Ο δεσμός του winger με τον σύλλογο τεράστιος και για να... σπάσει θα χρειαστούν πολλά εκατομμύρια. Σε πρώτη φάση η ρήτρα αποδέσμευσης του ανέρχεται στα 80.000.000 ευρώ, ενώ με την πάροδο των χρόνων θα φτάσει τα 108 εκατ. ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γουίλιαμς είναι παιδί των ακαδημιών του βασκικού οργανισμού και η χρηματιστηριακή αξία του έχει εκτοξευθεί μέσα σε τέσσερα χρόνια από το 1.000.000 ευρώ στα 25 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το transfermarkt. 

Photo Credits: AP Photo/Alvaro Barrientos

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.