Βαλβέρδε: "Ξεχωριστός για μένα ο Ολυμπιακός"

Στην ξεχωριστή σχέση του με τον Ολυμπιακό στάθηκε ο τεχνικός της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Ερνέστο Βαλβέρδε, με δηλώσεις του σε ισπανικό μέσο.

Βαλβέρδε: "Ξεχωριστός για μένα ο Ολυμπιακός"

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στο athletic.elcorreo.com:

Για τις ομάδες με τις οποίες έχει ξεχωριστό δέσιμο: "Αυτός είναι ο 5ος μου χρόνος στην Αθλέτικ. Σίγουρα είναι η πιο ιδιαίτερη και ξεχωριστή ομάδα που έχω προπονήσει ποτέ. Όμως στο τέλος πάντα μένεις με πράγματα που σου έχει δώσει η κάθε ομάδα.

Με την Εσπανιόλ που μου έδωσε την δυνατότητα να κάνω ντεμπούτο ως προπονητής και να δοκιμάσω γενικά τις δυνάμεις μου και τον Ολυμπιακό, με τον οποίο έχω πάντα ένα ξεχωριστό δέσιμο και δούλεψα εκτός Ισπανίας. Ο Ολυμπιακός θα είναι πάντα ξεχωριστός για μένα. Ειδικά όμως για μένα η Μπιλμπάο είναι κάτι το πολύ ιδιαίτερο επειδή υπήρξα και παίκτης εκεί".

Για το που έχει γευθεί πολύ καλό φαγητό: "Και στην Ισπανία και στην Ελλάδα το φαγητό είναι εξαιρετικό. Το φαγητό των Βάσκων το έχω εκτιμήσει πολύ, όπως και των Ελλήνων. Όταν πήγα στην Ελλάδα έψαχνα αρχικά τους χώρους του αεροδρομίου, το που θα πάω, που θα μείνω και πως θα τα καταφέρω. Μετά ξεκίνημα σε ξένη χώρα, με μεταφραστές και άλλο στιλ. Αρχικά δεν καταλάβαινα τίποτα. Μετά όμως ο καιρός περνάει.

Προσαρμόστηκα πολύ καλά. Αντιλήφθηκα πως έγινα μέρος της ομάδας αλλά και της ζωής εκεί. Οφείλω πολλά σε Ολυμπιακό και πολλά στην Ελλάδα. Και έμαθα πράγματα και έδωσα πράγματα. Τους είχα πει πως τελικά ''ίσως εσείς έχετε να μου μάθετε πιο πολλά απ' ότι εγώ'".

News 24/7

24MEDIA NETWORK