Αρντά: "Διαπραγματεύομαι με 3 ομάδες"

Ο άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Αρντά Τουράν αποκάλυψε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με 3 ομάδες, χωρίς όμως να τις κατονομάζει.

Αρντά: "Διαπραγματεύομαι με 3 ομάδες"

Το μέλλον του Αρντά Τουράν στο "Βιθέντε Καλδερόν" θεωρείται κάτι παραπάνω από αβέβαιο. Ο Τούρκος μεσοεπιθετικός έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης το εφετινό καλοκαίρι και ήδη αρκετές ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Ήδη υπήρξαν φήμες για πρόταση της Μπαρτσελόνα, οι οποίες όμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Παρόλα αυτά, η θέλησή του να αποχωρήσει από τους "ροχιμπλάνκος" είναι δεδομένη, καθώς ο ίδιος, με ανάρτησή του στο twitter, αποκάλυψε πως ο μάνατζέρ του βρίσκεται σε συζητήσεις με 3 ομάδες.

"Οι μεταγραφικές φήμες δεν είναι εντελώς σωστές. Ο μάνατζέρ μου βρίσκεται σε συζητήσεις με 3-4 ομάδες. Θα σας ενημερώσω σε περίπτωση που βρεθώ κοντά σε συμφωνία", ανέφερε το tweet του 28χρονου άσου, ο οποίος αποφάσισε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Εκτός από τον Αρντά και ο μάνατζέρ του, Αχμέντ Μπουλούτ έκανε δηλώσεις στην ισπανική εφημερίδα "AS": "Έχει πρόθεση να φύγει από την Ισπανία. Η θέλησή του είναι να αγωνιστεί στην Premier League, όμως η αποχώρησή του δεν είναι δύσκολη, καθώς υπάρχει ρήτρα 41.000.000 ευρώ στο συμβόλαιό του με την Ατλέτικο Μαδρίτης".

Ο Τουράν επανήλθε την Κυριακή (28/06) με νέο tweet και αποκάλυψε πως υπάρχουν προχωρημένες επαφές με 3 ομάδες, χωρίς όμως να τις κατονομάζει. Απλά αρκέστηκε να αναφέρει πως είναι οι καλύτερες ομάδες της Αγγλίας και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της "AS" ο Μπουλούτ διαπραγματεύεται με τις Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ παράλληλα ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν δείξει οι Μίλαν και Παρί Σεν Ζερμέν. Το προσεχές διάστημα αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της μεταγραφής του Τούρκου άσου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK