Η Ατλέτικο βρήκε τη λύση για να μην πάρει παίκτη της η Παρί!

Πλέον οι ρήτρες πολλών εκατομμυρίων ευρώ δεν... αγγίζουν την Παρί Σεν Ζερμέν, κάτι που είδαμε και στην περίπτωση του Νεϊμάρ, έτσι η Ατλέτικο Μαδρίτης φαίνεται πως βρήκε τη λύση για να μην της... κλέψει με τον ίδιο τρόπο κάποιο παίκτη της η γαλλική ομάδα.

Οι ιδιοκτήτες της Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται πως δεν σκέφτονται με αριθμούς και χρήματα και απλά παίρνουν όποιον παίκτη θέλουν. Όπως ακριβώς έκαναν και στην περίπτωση του Νεϊμάρ από τη Μπαρτσελόνα, "σπάζοντας" την εξωπραγματική ρήτρα 222.000.000 ευρώ που είχε ο παίκτης στο συμβόλαιό του.

Και μπορεί οι ισπανικοί σύλλογοι να έχουν στα μεγάλα τους αστέρια ρήτρες από 100 εκατομμύρια ευρώ και πάνω, όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να είναι σίγουροι με την Παρί απέναντι. Έτσι λοιπόν η Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει να βάλει μια διαφορετική ρήτρα στον τερματοφύλακά της Γιαν Όμπλακ, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021 με ρήτρα που φτάνει τα 100.000.000 ευρώ.

Η Παρί έχει δείξει ενδιαφέρον για τον 24χρονο κίπερ, με την Ατλέτικο να... θορυβείται και να θέλει να του ανανεώσει το συμβόλαιο με ρήτρα που να του απαγορεύει να πάει στην Παρί! Είναι μια λύση που πλέον πάντως σκέφτονται αρκετοί σύλλογοι για να αμυνθούν στις... επιθέσεις των Γάλλων.

AP Photo/Rui Vieira

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".