Η Παρί προσέφερε στον Σιμεόνε τα διπλά απ' όσα η Ατλέτικο

Ποιος είπε ότι η Παρί Σεν Ζερμέν είχε "απλώσει δίχτυα" μόνο προς Γερμανία μεριά; Πριν καταλήξει -φαινομενικά- στον Τούχελ είχε κάνει κρούση στον Σιμεόνε με τα διπλάσια χρήματα. Την αποκάλυψη έκανε η εντυπωσιακή σύντροφός του (PHOTOS)!

Η Παρί προσέφερε στον Σιμεόνε τα διπλά απ' όσα η Ατλέτικο
AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Την ώρα που η Ατλέτικο Μαδρίτης καταστρώνει τα πλάνα της για τον μεγάλο τελικό του Europa League (16/5 21:45) κόντρα στη Μαρσέιγ, η πρωταθλήτρια Γαλλίας, Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή.

Οι πληροφορίες την θέλουν να έχει βρει τον εκλεκτό του πάγκου της στο πρόσωπο του Τόμας Τούχελ, ωστόσο μέχρι να καταλήξουν σε αυτόν, πέρασαν από... σκανάρισμα μια λίστα προπονητών, ένας εκ των οποίων ήταν και ο Ντιέγκο Σιμεόνε.

Ο Αργεντινός κόουτς θα συνεχίσει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- να είναι "καπετάνιος" στο καράβι των "ροχιμπλάνκος" μέχρι το καλοκαίρι του 2020, όμως, όπως αποκάλυψε η σύζυγός του, Κάρλα Περέιρα στο "Informalia", έφτασε κοντά να υπογράψει στην Παρί με διπλάσιες αποδοχές.

"Ο Ντιέγκο είχε αρκετές σημαντικές προτάσεις. Η Παρί Σεν Ζερμέν του έδινε τα διπλάσια χρήματα απ' ότι η Ατλέτικο, αλλά θελήσαμε να μείνουμε εδώ", τόνισε η πανέμορφη 30χρονη παρουσιάστρια που έχει αποκτήσει μια κορούλα με τον "Τσόλο".

Ο ΝΤΙΕΓΚΟ ΣΙΜΕΟΝΕ ΚΑΙ Η ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ:

to the moon & back

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@carla.pereyra15) στις

Asi felices y orgullosos nos vamos a #laFinal @europaleague @atleticodemadrid TE AMAMOSS PAPÁ @simeone

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@carla.pereyra15) στις

News 24/7

24MEDIA NETWORK