Η χειρότερη παρουσίαση παίκτη στην ιστορία!

Η μεταγραφή του Πάτο Σόσα το 2004 στην Ατλέτικο Μαδρίτης θεωρείται για τους φίλους της ομάδας ως η χειρότερη, όμως όλα ξεκίνησαν από την παρουσίαση του παίκτη η οποία εξελίχθηκε σε... φιάσκο. Δείτε VIDEO.

Η χειρότερη παρουσίαση παίκτη στην ιστορία!

Μια ωραία ιστορία έφερε στο προσκήνιο η ισπανική "Marca", η οποία θυμήθηκε την παρουσίαση του Πάτο Σόσα το 2004 από την Ατλέτικο Μαδρίτης η οποία είχε εξελιχθεί σε... φιάσκο. Κι αυτό γιατί ο Ουρουγουανός μέσος που είχε φτάσει στους "ροχιμπλάνκος" από την Σπαρτάκ Μόσχας, κατάφερε να... πέσει κάνοντας ποδαράκια κατά την παρουσίασή του.

Για την ακρίβεια, ο Σόσα έκανε δύο κεφαλιές και στο τρίτο χτύπημα της μπάλας με το πόδι έπεσε με την πλάτη στο χορτάρι, προκαλώντας αμηχανία στους γύρω του, αλλά και σε όσους είδαν στη συνέχεια το VIDEO. O ίδιος πάντως γέλασε και άρχισε να πετάει μπηχτές με το "καλημέρα".

Η χειρότερη παρουσίαση παίκτη στην ιστορία!

Στην πρώτη του συνέντευξη στη "Marca", ο νέος παίκτης της Ατλέτικο που πήρε και το "7", είχε πετάξει "καρφιά" για παίκτες της Ρεάλ, λέγοντας για τον Μπέκαμ πως "δεν υπάρχει σαν παίκτης, είναι όμορφος αλλά ως εκεί" ή για τον Φίγκο πως "το ποδόσφαιρο είναι για άνδρες όχι για κοριτσάκια".

Τελικά ο Σόσα έπαιξε 27 παιχνίδια στη La Liga με την Ατλέτικο και ούτε σκόραρε, ούτε ασίστ έδωσε και τελικά πήρε το δρόμο για την... Οσασούνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK