Κινέζικος κολοσσός "βαπτίζει" το νέο γήπεδο της Ατλέτικο

Tην...τέλεια λύση για το όνομα του νέου γηπέδου της βρήκε η Ατλέτικο Μαδρίτης. Κράτησε έτσι ευχαριστημένους και τους Κινέζους χρηματοδότες αλλά και τους οπαδούς της!

Δεν ζούμε στην εποχή της αθωότητας ούτε και του συναισθηματισμού, αυτό είναι γνωστό.

Από αυτήν την άποψη δεν εκπλήσσει κανέναν η απόφαση της Ατλέτικο Μαδρίτης να δώσει στο νέο της γήπεδο το όνομα WANDΑ-Metropolitano.

Αναμενόμενη επιλογή από τη στιγμή που ο κινεζικός κολοσσός της WANDA είναι ένας από τους βασικούς χρηματοδότες του πολύ φιλόδοξου αυτού πρότζεκτ.

Την ανακοίνωση την έκανε ο Ενρίκε Θερέθο ο οποίος τόνισε τα εξής: "Φτάσαμε σε συμφωνία με την WANDA-Group για την ονοματοδοσία του νέου γηπέδου. Είναι ένα τέλειο όνομα για την ομάδα μας".

Γιατί τέλειο; Διότι η WANDA συνδυάζεται με όνομα Metropolitano, που αντιστοιχεί στην πρώτη έδρα της Ατλέτικο από το 1920 μέχρι το 1966. Πριν δηλαδή δοθεί σε λειτουργία το ιστορικό "Βιθέντε Καλδερόν".

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.