Mε 25.000.000 ευρώ, έριξε "χυλόπιτα" στην Μπαρτσελόνα!

Η Μπαρτσελόνα έδωσε μάχη για να τον αποκτήσει όμως ο Αντουάν Γκριεζμάν δήλωσε πίστη στην Ατλέτικο από τη στιγμή μάλιστα που οι Μαδριλένοι έστρωσαν χρυσάφι στα πόδια του!

Atletico's Antoine Griezmann, left, celebrates with teammate Saul Niguez his side second goal during the Europa League Final soccer match between Marseille and Atletico Madrid at the Stade de Lyon outside Lyon, France, Wednesday, May 16, 2018. (AP Photo/Christophe Ena)
Atletico's Antoine Griezmann, left, celebrates with teammate Saul Niguez his side second goal during the Europa League Final soccer match between Marseille and Atletico Madrid at the Stade de Lyon outside Lyon, France, Wednesday, May 16, 2018. (AP Photo/Christophe Ena) AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Ο μεγάλος πόθος των νταμπλούχων Ισπανίας αυτό το καλοκαίρι ήταν με διαφορά ο Αντουάν Γκριεζμάν όμως η μετακίνησή του στην Βαρκελώνη θα παραμείνει όνειρο απατηλό για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Όπως αποκάλυψε ο τηλεοπτικός σταθμός "Canal Plus", στη συνέντευξη Τύπου που κανόνισε να παραχωρήσει το μεσημέρι της Τρίτης ο Γάλλος φορ, θα ανακοινώσει την απόφασή του να παραμείνει στην Ατλέτικο και τη νέα σεζόν γκρεμίζοντας ουσιαστικά κάθε σενάριο περί μετακόμισής του στην "Μπάρσα".

Το ίδιο μέσο υποστηρίζει πως ο Ντιέγκο Σιμεόνε έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να αποφασίσει ο παίκτης να παραμείνει στο "Wanda Metropolitano", με τον σκόρερ των δύο πρώτων τερμάτων της Ατλέτικο στον τελικό του Europa League να συμφωνεί με τους "ροχιμπλάνκος" για συμβόλαιο (4ετές ή 5ετές) που θα του αποφέρει 25.000.000 ευρώ το χρόνο.

UPDATE: Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Γκριεζμάν, δεν έβγαλε την είδηση που περίμεναν όλοι καθώς μίλησε μόνο για την εθνική Γαλλίας, με την απάντησή του για την ομάδα στην οποία θα παίζει τη νέα σεζόν να είναι η εξής: "Σήμερα δεν είναι η ημέρα για να μιλήσω για το μέλλον μου". Συνεπώς, το μυστήριο παραμένει...

News 24/7

24MEDIA NETWORK