Ο Γκριεζμάν στην αγκαλιά του Βαλβέρδε με χρυσό συμβόλαιο!

Παίκτης της Μπαρτσελόνα θεωρείται ήδη από τον ισπανικό Τύπο ο Αντουάν Γκριεζμάν, με την καταλανική "Sport" να βγάζει στη... φόρα λεπτομέρειες από το νέο παχυλό συμβόλαιό του!

Atletico's Antoine Griezmann celebrates after scoring his side opening goal during the Europa League Final soccer match between Marseille and Atletico Madrid at the Stade de Lyon in Decines, outside Lyon, France, Wednesday, May 16, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
Atletico's Antoine Griezmann celebrates after scoring his side opening goal during the Europa League Final soccer match between Marseille and Atletico Madrid at the Stade de Lyon in Decines, outside Lyon, France, Wednesday, May 16, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Τέσσερα χρόνια μετράει ήδη στην Μαδρίτη ο Αντουάν Γκριεζμάν μετά τη μεταγραφή του από την Ρεάλ Σοσιεδάδ στην Ατλέτικο το καλοκαίρι του 2014 και εδώ και λίγα 24ωρα μπορεί να καμαρώνει για το πρώτο του μεγάλο τρόπαιο με την ερυθρόλευκη φανέλα, το Europa League.

Αν πιστέψουμε ωστόσο τα ρεπορτάζ των ισπανικών ΜΜΕ, ο πρώτος τίτλος θα είναι συνάμα και ο τελευταίος για τον Γάλλο διεθνή μεσοεπιθετικό στους "ροχιμπλάνκος", καθώς έχει ήδη επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ του παίκτη και της διοίκησης της Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα, μετά το πρωινό δημοσίευμα της "As" που έκανε λόγο για τηλεφώνημα που του έγινε από τον Μέσι στο πλαίσιο του "ψηστηριού", η "Sport" προχώρησε ένα βήμα παραπέρα , αφού μέσω της ιστοσελίδας της αποκαλύπτει την Κυριακή τους όρους του συμβολαίου του στην ομάδα της Βαρκελώνης.

Atletico's Antoine Griezmann holds the trophy after his team win the Europa League Final soccer match between Marseille and Atletico Madrid at the Stade de Lyon in Decines, outside Lyon, France, Wednesday, May 16, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
Atletico's Antoine Griezmann holds the trophy after his team win the Europa League Final soccer match between Marseille and Atletico Madrid at the Stade de Lyon in Decines, outside Lyon, France, Wednesday, May 16, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Γκριεζμάν θα βάλει την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας (μέχρι το 2023) και θα έχει ετήσιες απολαβές ύψους 15.000.000 ευρώ, γεγονός που θα τον κάνει τον δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της "Μπάρσα" (μαζί με τον Σουάρες), πίσω μόνο από τον Λιονέλ Μέσι...

Επιπλέον, το ρεπορτάζ υπενθυμίζει πως η Ατλέτικο θα καταβάλλει τη ρήτρα των 100.000.000 ευρώ που υπήρχε στο συμβόλαιο του παίκτη με την Ατλέτικο για να το "σπάσει" ενώ πέρα από τα 15 "μύρια" το χρόνο στον Γάλλο, θα του δώσει ένα γενναίο πριμ υπογραφής ενώ στο συμβόλαιό του θα υπάρχουν και μπόνους ανάλογα με την επίτευξη στόχων με τους Καταλανούς.

Τι άλλο κίνητρο έχει ο παίκτης πέρα από το οικονομικό; Μα φυσικά την ευκαιρία να γράψει ιστορία, με την "Sport" να επιμένει πως ο Γάλλος θεωρεί ευλογία για αυτόν να αποτελέσει μέλος επιθετικής τριπλέτας που θα απαρτίζεται επίσης από τους Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες...

News 24/7

24MEDIA NETWORK