Ο Γκριεζμάν θέλει ίση μεταχείριση με Μέσι, Κριστιάνο!

"Με... πρήξατε", δήλωσε ο Αντουάν Γκριεζμάν σε συνέντευξη του στην AS και απαίτησε από τους δημοσιογράφους να τον μεταχειρίζονται όπως τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι! Διαβάστε τι ήταν αυτό που τον έβγαλε εκτός εαυτού.

Ο Γκριεζμάν θέλει ίση μεταχείριση με Μέσι, Κριστιάνο!
Antoine Griezmann

Οι φήμες όσον αφορά το μέλλον του Γάλλου επιθετικού οργιάζουν τις τελευταίες ημέρες. Δημοσιεύματα ανά τον κόσμο τον φέρνουν κοντά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ γράφτηκε και για... μπάσιμο κινεζικής ομάδας!

Ο ίδιος όπως φαίνεται έχει "στραβώσει" με όλες αυτές τις φήμες και σε συνέντευξη του στην AS, ζήτησε να σταματήσουν τις... ενοχλητικές ερωτήσεις, φέρνοντας ως παράδειγμα τους Μέσι και Κριστιάνο.

"Δεν μου αρέσουν αυτές οι ερωτήσεις που αφορούν το μέλλον μου. Παίκτες όπως οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Μέσι ή ακόμα και ο Μπέιλ δεν τους ρωτάτε που θα βρίσκονται την επόμενη περίοδο", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Έτσι, κι εγώ δεν θέλω να με ρωτάτε. Είμαι χαρούμενος στην Ατλέτικο και περήφανος που παίζω για αυτούς τους οπαδούς, συμπαίκτες και τον προπονητή. Δεν θέλω να με ρωτάτε άλλο για το μέλλον μου".

Ο Γκριεζμάν φέρεται να έχει ρήτρα 100.000.000€, ποσό απαγορευτικό για τις περισσότερες ομάδες στην Ευρώπη. Στην Κίνα, βέβαια, το χρήμα ρέει άφθονο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK