Ο Σιμεόνε έκανε μεταγραφή ποδοσφαιριστή ή μποξέρ;

Ο Ντιέγκο Κόστα θα είναι στη διάθεση του Ντιέγκο Σιμεόνε από τον Ιανουάριο αλλά φροντίζει να είναι από τώρα σε σούπερ φόρμα μέσω της... πυγμαχίας (VIDEO)!

Ο Σιμεόνε έκανε μεταγραφή ποδοσφαιριστή ή μποξέρ;

Είναι ανενεργός από το φινάλε της περασμένης σεζόν ελέω της διαμάχης που είχε με την Τσέλσι (τον "τελείωσε" ο Αντόνιο Κόντε με συνοπτικές διαδικασίες) και η Ατλέτικο ήταν η ομαδα που τον... έσωσε, με την πρώην ομάδα του να δίνει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ στους Λονδρέζους για να τον πάρει πίσω.

Το άσχημο βέβαια στην περίπτωση του πολιτογραφημένου Ισπανού επιθετικού είναι πως η συμφωνία των δύο συλλόγων για την επιστροφή του σε γνώριμα λημέρια έγινε μετα το κλείσιμο της θερινής μεταγραφικής περιόδου, κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να περιμένει ως τον Ιανουάριο για να παίξει μπάλα.

Μην νομίζει όμως ότι ο 29χρονος φορ κάνει προπονήσεις αποκλειστικά και μόνο σε γήπεδα ποδοσφαίρου αφού πλέον εξασκείται παίζοντας μποξ, με το γυμναστήριο "Nine Fitness", ιδιοκτησίας Φερνάντο Τόρες, να αποκαλύπτει τη σκληρή δουλειά του Κόστα το τελευταίο διάστημα για να επιστρέψει δριμύτερος...

News 24/7

24MEDIA NETWORK