Ο Τόρες υποβάθμισε τον Γκριεζμάν λόγω... τροπαίων

Ποια είναι η άποψη του Φερνάντο Τόρες για τον συμπαίκτη του στην Ατλέτικο Μαδρίτης, Αντουάν Γκριεζμάν, και τι είναι αυτό που του λείπει, σύμφωνα με τον Ισπανό, για να θεωρηθεί μεγάλος παίκτης;

Ο Τόρες υποβάθμισε τον Γκριεζμάν λόγω... τροπαίων
AP PHOTO/DANIEL OCHOA DE OLZA

Ο Φερνάντο Τόρες, που το καλοκαίρι θα αποτελέσει παρελθόν από την αγαπημένη του Ατλέτικο, έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας στη Μαδρίτη, παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό "Cadena Ser", και είπε ορισμένα ενδιαφέροντα πραγματάκια για τον συμπαίκτη του, Αντουάν Γκριεζμάν.

Ποια ήταν αυτά; Αρχικά, κατέστησε σαφές ότι θεωρεί τον Γάλλο διεθνή, που την εφετινή σεζόν είναι... on fire έχοντας σκοράρει 26 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, " πολύ καλό ποδοσφαιριστή", ωστόσο πιστεύει ότι του λείπει ένα βασικό στοιχείο στο οποίο οι υπόλοιποι παίκτες της κλάσης του υπερτερούν. Τα τρόπαια!

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο "Ελ Νίνιο": "Ο Αντουάν είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Δεν μπορεί, όμως, να συγκριθεί με τους υπόλοιπους παίκτες του επιπέδου του, λόγω έλλειψης τροπαίων", ενώ με μια κοφτή... ντρίμπλα, όπως εκείνες με τις οποίες "αδειάζει" τους αντιπάλους του στους αγωνιστικούς χώρους, συνδύασε τη δήλωσή του αυτή, με το μέλλον του Γκριεζμάν, που θεωρείται κλεισμένος από την Μπαρτσελόνα, λέγοντας: "Εύχομαι να μείνει μαζί μας, και τους τίτλους που του λείπουν να τους κατακτήσει με εμάς".

News 24/7

24MEDIA NETWORK