Σκληρή κριτική Σαούλ στον Γκριεζμάν: "Να σκεφτεί σε ποια ομάδα είναι"

Οι δηλώσεις του Αντουάν Γκριεζμάν περί... υποβιβασμού δεν έμειναν ασχολίαστες από τον συμπαίκτη του στην Ατλέτικο, Σαούλ Νίγκεθ, ο οποίος του απάντησε ασκώντας σκληρή κριτική.

Μετά από δύο αγωνιστικές, η Ατλέτικο Μαδρίτης ψάχνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα Ισπανίας, γεγονός που δεν έμεινε ασχολίαστο από τον Αντουάν Γκριεζμάν ο οποίος εξέπεμψε SOS για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του.

Οι δηλώσεις του 25χρονου όμως δεν άρεσαν στον συμπαίκτη του, Σαούλ Νίγκεθ, ο οποίος τον κάλεσε να αναθεωρήσει και να σκεφτεί σε ποια ομάδα παίζει.

"Ο Γκριεζμάν πρέπει να σκέφτεται όσα λέει. Μπορεί να πει ή να μην πει συγγνώμη αλλά θα πρέπει να σκεφτεί διαφορετικά. Πρέπει να σκέφτεσαι που βρίσκεσαι και ποια ομάδα εκπροσωπείς. Δεν πρέπει να ακολουθείς αυτή την τακτική.

Είναι αλήθεια ότι μετά από ένα ματς, ζεσταίνεσαι και είσαι κουρασμένος αλλά δεν μπορείς να τα λες αυτά. Έχουμε συγκεκριμένες αξίες και δεν μπορείς να τα λες αυτά", δήλωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πολύ σκληρή αυτοκριτική από τον Γκριεζμάν

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.