Σοκ με Τόρες στην Ατλέτικο

Ελάχιστα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα Λα Κορούνια - Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Φερνάντο Τόρες έπεσε αναίσθητος στο έδαφος μετά από διεκδίκηση της μπάλας με τον Μπεργκαντίνος. Τι αναφέρει το ιατρικό δελτίο των ροχιμπλάνκος (VIDEO)

Δεν ολοκληρώθηκε καλά το παιχνίδι της Λα Κορούνια με την Ατλέτικο και αυτό γιατί σε μία ανύποπτη φάση, ο Τόρες χτύπησε άσχημα με αποτέλεσμα να του γυρίσει η γλώσσα.

 

Αμέσως όλοι οι ποδοσφαιριστές έκαναν νόημα να διακοπεί το παιχνίδι (ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά την κόντρα) και τα ιατρικά τιμ των δυο ομάδων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο.

 

Στον Τόρες προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε πάνω στο φορείο με προορισμό το νοσοκομείο.

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Όπως ανακοίνωσε και επίσημα η Ατλέτικο, ο Φερνάντο Τόρες υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και θα περάσει τη νύχτα στο νοσοκομείο. Εκεί θα εξετασθεί και την Παρασκευή θα υπάρξει ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει βρει τις αισθήσεις του και επικοινωνεί με το περιβάλλον, ενώ δεν τίθεται θέμα κινδύνου της ζωής του.

Δείτε τη φάση:

 

 

 

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.