Στη Μαδρίτη για λογαριασμό της Ατλέτικο ο Μότα

Ο Τιάγκο Μότα ταξίδεψε στη Μαδρίτη μαζί με τον μάνατζερ του, προκειμένου να συναντηθεί με τους ανθρώπους της Ατλέτικο Μαδρίτης και να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

Στη Μαδρίτη για λογαριασμό της Ατλέτικο ο Μότα

Η Ατλέτικο Μαδρίτης στοχεύει στην ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της, αναζητώντας τα χαρακτηριστικά ενός ποιοτικού αλλά συνάμα έμπειρου χαφ, που θα μπορέσει να "κουμπώσει" με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο παίκτης που πληροί αυτά τα χαρακτηριστικά και φαίνεται να είναι ο "εκλεκτός" των "ροχιμπλάνκος", είναι ο Τιάγκο Μότα. Ο πολιτογραφημένος Ιταλός, σύμφωνα με την "As" βρίσκεται στη Μαδρίτη μαζί με τον μάνατζερ του, Αλεσάντρο Κανόβι, ούτως ώστε να συζητήσει με τους διοικούντες της Ατλέτικο το ενδεχόμενο μεταγραφής του.

Το συμβόλαιο του 33χρόνου εκπνέει το επόμενο χρόνο με τη Παρί Σεν Ζερμέν και δεν αποκλείεται το μέλλον του να είναι μακριά από τους πρωταθλητές Γαλλίας. Αξίζει να σημειωθεί πως σε περίπτωση που ο Μότα μετακομίσει στη Μαδρίτη και την Ατλέτικο, θα είναι η δεύτερη θητεία του, μετά το 2007-08.

Ο έμπειρος χαφ ταλαιπωρούνταν από τραυματισμούς εκείνη την περίοδο και κατέγραψε μόλις 8 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK