Ιδανικό φινάλε στο σήριαλ Τσέλσι - Ντιέγκο Κόστα

Όπως μεταδίδουν ιταλικά Μέσα, η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Τσέλσι τα βρήκαν σε όλα και ο Ντιέγκο Κόστα αναμένεται να επιστρέψει στην πρώην ομάδα του μετά το 2014 που πήρε την απόφαση να πάει στους "Μπλε" του Λονδίνου.

Πολλαπλά είναι τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως το σήριαλ φυγής του Ντιέγκο Κόστα από την Τσέλσι ολοκληρώνεται μέσα στις επόμενες ώρες. Σύμφωνα με ιταλικά Μέσα, η Ατλέτικο προσέφερε για τον Ισπανό στράικερ 45.000.000 ευρώ και οι "Μπλε" αποδέχθηκαν το ποσό. Η Τσέλσι είχε πληρώσει στην ομάδα του Σιμεόνε το 2014, κοντά στα 40.000.000 για να τον αποκτήσει.

Ο Κόστα παρότι σημείωσε εξαιρετικές εμφανίσεις στο Λονδίνο, τελικά δεν βρήκε ποτέ κοινό τρόπο σκέψης με τον Αντόνιο Κόντε, γεγονός που επέφερε το "διαζύγιο", αφού πρώτα οι σχέσεις του επιθετικού με την ομάδα του πέρασαν από... σαράντα κύματα.

Εφόσον πάντως ευσταθούν τα ξένα ρεπορτάζ για τον Κόστα και την Ατλέτικο, υπενθυμίζουμε ότι χαρισματικός επιθετικός θα μπορεί να αγωνιστεί στην πρώην ομάδα του από τον Γενάρη και έπειτα, διότι τότε θα λήξη η ποινή της απαγόρευσης μεταγραφών.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...