Τα... έσκασε "χοντρά" και πήρε Ντιέγκο Κόστα!

Τι κι αν η μεταγραφική περίοδος έχει ολοκληρωθεί; Η Ατλέτικο Μαδρίτης σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα τα βρήκε σε όλα με την Τσέλσι και φέρνει πίσω στην ομάδα τον Ντιέγκο Κόστα, κλείνοντας έτσι ένα σίριαλ πολλών επεισοδίων που απασχόλησε τα Μέσα ολόκληρο το καλοκαίρι.

Chelsea's Diego Costa celebrates scoring his team's equalizer during the English FA Cup final soccer match between Arsenal and Chelsea at the Wembley stadium in London, Saturday, May 27, 2017. (AP Photo/Matt Dunham)
Chelsea's Diego Costa celebrates scoring his team's equalizer during the English FA Cup final soccer match between Arsenal and Chelsea at the Wembley stadium in London, Saturday, May 27, 2017. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Εκατό ημέρες μακριά από τα γήπεδα δεν κόστισαν... μία στον Ντιέγκο Κόστα ο οποίος σύμφωνα με την "Marca" είναι παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης και μόνο τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί το deal με την Τσέλσι...

Στα 55.000.000 ευρώ συν 10.000.000 ευρώ μπόνους θα κοστίσει στην ομάδα του Σιμεόνε η επιστροφή του πολιτογραφημένου Ισπανού στράικερ!

Ο Ντιέγκο Κόστα αναμένεται στο νέο γήπεδο της Ατλέτικο το Σάββατο (23/9) για να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι με τη Σεβίλλη.

Η συμφωνία επήλθε το μεσημέρι της Πέμπτης (21/9), όπως ανέφεραν οι Ισπανοί δημοσιογράφοι, χωρίς όμως οι δύο ομάδες να έχουν ανακοινώσει κάτι επίσημα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK