Ο Σιμεόνε "απέκλεισε" τον πρώτο... αντί-Γκριεζμάν

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε βρίσκεται μονίμως με το... μαχαίρι στο στόμα και ειδικά δε όταν εκνευρίζεται δεν διστάζει να το... τραβήξει. Ο προπονητής της Ατλέτικο τα "πήρε" με τις φήμες περί απόκτησης του Πάουλο Ντιμπάλα και τα έβαλε με τους δημοσιογράφους.

Atletico Madrid's head coach Diego Simeone listens to a question during a news conference at the Metropolitano stadium in Madrid, Tuesday, Sept. 26, 2017. Atletico Madrid will play a Champions League Group C soccer match with Chelsea on Wednesday. (AP Photo/Francisco Seco)
Diego Simeone AP IMAGES

Εκνευρισμένος με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που ήθελαν τον Πάουλο Ντιμπάλα να μετακομίζει στη Μαδρίτη για χάρη της Ατλέτικο παρουσιάστηκε ο Ντιέγκο Σιμεόνε.

Ο Αργεντινός προπονητής ξεκαθάρισε ότι σε καμία περίπτωση τα σενάρια δεν αληθεύουν και κατηγόρησε τους δημοσιογράφους ότι σκορπίζουν fake news...

" Είναι κρίμα όταν διαδίδονται ψεύτικες πληροφορίες" είπε χαρακτηριστικά ο Σιμεόνε και συνέχισε: " Υπάρχουν καλοί και κακοί δημοσιογράφοι. Ο κόσμος εξαρτάται από την ενημέρωση και είμαι χαρούμενος όταν βγαίνουν αληθινές πληροφορίες".

Η ιστορία Ατλέτικο - Σιμεόνε - Ντιμπάλα άρχισε όταν οι δύο συμπατριώτες συναντήθηκαν σε ρεστοράν της Μαδρίτης. Ο σταρ της Γιουβέντους είχε επισκεφθεί την πρωτεύουσα της Ισπανίας και τυχαία (σ.σ. όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος) έπεσε πάνω στον "Τσόλο".

Σύμφωνα με τον Σιμεόνε, το μόνο που συζήτησαν για ποδόσφαιρο ήταν όταν ο ίδιος είπε στον Ντιμπάλα ότι είναι καλός ποδοσφαιριστής και να συνεχίσει ανάλογα.

Από εκεί και έπειτα οι δύο άνδρες αμφότεροι δήλωσαν ότι έκατσαν σε ξεχωριστές παρέες και απόλαυσαν το φαγητό τους.

Τα ισπανικά μίντια, ωστόσο το πήγαν ένα βήμα παραπάνω σημειώνοντας ότι ο Σιμεόνε έκανε... ψηστήρι στον Ντιμπάλα, τη συγκεκριμένη βραδιά, ώστε να τον πείσει να έρθει στην Ατλέτικο ως αντικαταστάτης του Γκριεζμάν.

Πάντως, έστω κι αν το συμβόλαιο του Ντιμπάλα με τη Γιούβε λήγει το καλοκαίρι του 2020, η Ατλέτικο δύσκολα θα μπορούσε να καλύψει τις απαιτήσεις της "Μεγάλης Κυρίας". Δεν μας έχει συνηθίσει άλλωστε σε μεταγραφές... βόμβες άνω των 100.000.000 ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK