Βάζει 48.000.000 ευρώ στα ταμεία στέλνοντας δύο παίκτες της στην Κίνα!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ολοκλήρωσε σούπερ μεταγραφικό deal καθώς έδωσε "πακέτο" τους Καράσκο και Γκαϊτάν σε ομάδα της Κίνας για να γεμίσει με... 48 εκ.ευρώ τα ταμεία της!

Atletico Madrid head coach Diego Simeone reacts during an Europa League round of 32 second leg soccer match between Atletico Madrid and Copenhagen at the Metropolitano stadium in Madrid, Thursday, Feb. 22, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Atletico Madrid head coach Diego Simeone reacts during an Europa League round of 32 second leg soccer match between Atletico Madrid and Copenhagen at the Metropolitano stadium in Madrid, Thursday, Feb. 22, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Άλλον περίμεναν οι οπαδοί της Ατλέτικο να αποχωρήσει άμεσα και τελικά άλλοι αφήνουν το "Metropolitana" της Μαδρίτης και μετακομίζουν στην Κίνα.

Όλα δείχνουν πως ο Φερνάντο Τόρες μετράει αντίστροφα για να κουνήσει μαντήλι στην Ατλέτικο, ωστόσο εκείνοι που προς το παρόν λένε αντίο είναι οι Γιανίκ Φερέιρα Καράσκο και Νικολάς Γκαϊτάν, με την Ατλέτικο να ανακοινώνει το απόγευμα της Δευτέρας τη συμφωνία της με την Dalian Yifang.

Όπως μάλιστα αναφέρει η "As", η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε θα κερδίσει αρκετά χρήματα από αυτή τη συμφωνία για δύο παίκτες που δεν υπολόγιζε ο Αργεντινός τεχνικός για τα βασικά του πλάνα, με τους Κινέζους να δίνουν 30.000.000 ευρώ για τον Βέλγο και 18.000.000 ευρώ για τον Αργεντινό (θα υπογράψει για τρία χρόνια).

News 24/7

24MEDIA NETWORK