Βγήκε από το νοσοκομείο με ένα τεράστιο χαμόγελο ο Τόρες

Ο Φερνάντο Τόρες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο που νοσηλεύτηκε μετά τον τραυματισμό-σοκ που υπέστη και κατά την έξοδό του μοίρασε ευχαριστίες στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Βγήκε από το νοσοκομείο με ένα τεράστιο χαμόγελο ο Τόρες

Εφιάλτης ήταν και πάει... Ο Φερνάντο Τόρες χρειάστηκε να διανυκτερεύσει στο νοσοκομείο "Modelo" μετά το σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι που είχε κατά τη διάρκεια του Ντεπορτίβο Λα Κορούνια-Ατλέτικο, με τις εξετάσεις να δείχνουν πως δεν υπήρχε κάτι πιο σοβαρό πέρα από κρανιοεγκεφαλική κάκωση που υπέστη και έτσι να παίρνει εξιτήριο το μεσημέρι της Παρασκευής.

Βγήκε από το νοσοκομείο με ένα τεράστιο χαμόγελο ο Τόρες

Ευδιάθετος και χαμογελαστός πέρασε την πόρτα της εξόδου ο "El Nino", ο οποίος πάντως δεν θα ταξιδέψει στην Μαδρίτη μετά από συστάσεις των γιατρών ώστε να αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημα στην υγεία του μετά τον τραυματισμό".

"Όλα πήγαν καλά. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους, και τους συμπαίκτες μου στην Ατλέτικο και τους ποδοσφαιριστές της Ντέπορ που ήρθαν να με δουν. Επίσης τους οπαδούς για τη στήριξη και τις ευχές που μου έστειλαν μέσω των social media στο πρόσωπό μου.

Βγήκε από το νοσοκομείο με ένα τεράστιο χαμόγελο ο Τόρες

Αυτά είναι πράγματα που μπορούν να συμβούν και ο Άλεξ Μπεργκαντίνος (σ.σ. ο παίκτης με τον οποίο συγκρούστηκε ο Τόρες στον αέρα) ήταν πολύ ανήσυχος χθες. Κάτι παρόμοιο μου είχε συμβεί όταν έπαιζα στην εθνική Ισπανίας.

Είδα φωτογραφίες από αυτό που είχε συμβεί και αρκετοί μου μίλησαν για τη φάση γιατί εδώ δεν θυμόμουν το παραμικρό. Θέλω να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό του νοσοκομείου για τη φροντίδα που μου παρείχαν.

FERNANDO TORRES SALIENDO DEL HOSPITAL
FERNANDO TORRES SALIENDO DEL HOSPITAL LIBRE USO

Ελπίζω να επιστρέψω στα γήπεδα το συντομότερο δυνατόν. Θα είμαι έτοιμος για να μπω στις προπονήσεις σε μερικές ημέρες, ήταν ένα ισχυρό σοκ για μένα που ευτυχώς πέρασε", δήλωσε ο Τόρες, ο οποίος θα κάτσει για λίγες ημέρες στο σπίτι της συζύγου του στο Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα, μέχρι να είναι σε θέση να ταξιδέψει στην Μαδρίτη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK