Άγνωστη η λέξη... διαζύγιο στο δίδυμο Ινιέστα - Μπάρτσα

Η Μπαρτσελόνα μετά την απώλεια του Super Cup Ισπανίας από τη Ρεάλ έχει βρει τα πατήματά της και προχωράει στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη. Εκτός όμως από το αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του Βαλβέρδε έχει να λύσει τα ενδοοικογενειακά της κυρίως με τον Αντρές Ινιέστα.

FC Barcelona's Andres Iniesta holds the Joan Gamper trophy after a friendly soccer match between FC Barcelona and Chapecoense at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Monday, Aug. 7, 2017. FC Barcelona defeated Chapecoense. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Andres Iniesta holds the Joan Gamper trophy after a friendly soccer match between FC Barcelona and Chapecoense at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Monday, Aug. 7, 2017. FC Barcelona defeated Chapecoense. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Αντρές Ινιέστα αποτελεί τεράστιο κεφάλαιο για την ιστορία της Μπαρτσελόνα και του ισπανικού ποδοσφαίρου γενικότερα.

Το 2002 ο Ινιέστα έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Μπάρτσα και 15 χρόνια μετά όπως είναι λογικό το τέλος της καριέρας του πλησιάζει.

Όμως, αυτό το τέλος θα έρθει με τον Ισπανό μέσο να φορά τη φανέλα των "μπλαουγκράνα", καθώς μετά το τέλος της αναμέτρησης απέναντι στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ο Ινιέστα ερωτηθείς για το συμβόλαιό του απάντησε πως σύντομα έρχονται ευχάριστα νέα...

Ο Ινιέστα είναι 33 και το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι με την Μπαρτσελόνα σύμφωνα με τα λεγόμενα του παίκτη να ανανεώνει τη συνεργασία της μαζί του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK