Ανακοίνωσε Αλκάθερ, έδωσε δανεικό τον Μουνίρ η Μπαρτσελόνα

Την απόκτηση του Πάκο Αλκάθερ για τα επόμενα πέντε χρόνια ανακοίνωσε η Μπαρτσελόνα, ενώ παράλληλα παραχώρησε δανεικό τον Μουνίρ στη Βαλένθια.

Μια ποιοτική μεταγραφή ολοκλήρωση η Μπαρτσελόνα, κάνοντας δικό της τον 23χρονο Ισπανό επιθετικό, Πάκο Αλκάθερ. Για να πειστεί βέβαια η Βαλένθια να παραχωρήσει έναν από τους καλύτερους παίκτες της χρειάστηκαν 30.000.000 ευρώ μετρητά συν άλλα 2.000.000 ευρώ σε μπόνους.

Οι Καταλανοί πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του Αλκάθερ, γι' αυτό άλλωστε και έβαλαν ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του που φτάνει τα 100.000.000 ευρώ! Ο Ισπανός υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο και θα παρουσιαστεί από το σύλλογος μέσα στις επόμενες ημέρες.

ΔΑΝΕΙΚΟΣ Ο ΜΟΥΝΙΡ

Παράλληλα με την απόκτηση του Αλκάθερ, η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε και την παραχώρηση με τη μορφή δανεισμού του Μουνίρ Ελ Χανταντί για ένα χρόνο στη Βαλένθια.

Σε περίπτωση που οι "νυχτερίδες" θελήσουν να τον κάνουν δικό τους, θα πρέπει να πληρώσουν την οψιόν που μπήκε στο συμβόλαιό του και φτάνει τα 12.000.000 ευρώ.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.

Face Control

Ο Βιεϊρίνια βάζει γκολ για κούπες

Ο Βιεϊρίνια 'έσβησε' τον Πρίγιοβιτς. Το γκολ-φάουλ στην Τρίπολη, στο ίδιο λεπτό με τον περασμένο Μάη, ήταν επίδειξη ανωτερότητας. Οπως ακριβώς στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Γκολ τίτλου.