Απάντησε σε πρόταση δεκάδων εκατομμυρίων με... χυλόπιτα!

Η Παρί Σεν Ζερμέν έφτασε να εξετάζει ακόμα και πρόταση με... οκτώ μηδενικά για να πείσει την Μπαρτσελόνα να παραχωρήσει τον Ιβάν Ράκιτιτς, όμως λογάριαζε χωρίς τον (Κροάτη) ξενοδόχο!

Croatia's Ivan Rakitic gestures at a press conference during the 2018 soccer World Cup in MMoscow, Russia, Friday, July 13, 2018. (AP Photo/Darko Bandic)
Croatia's Ivan Rakitic gestures at a press conference during the 2018 soccer World Cup in MMoscow, Russia, Friday, July 13, 2018. (AP Photo/Darko Bandic) AP PHOTO/DARKO BANDIC

Λίγα 24ωρα απέμειναν για το κλείσιμο του μεταγραφικού παραθύρου στην Γαλλία και η Παρί Σεν Ζερμέν δείχνει να βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα, με τα ρεπορτάζ να εμφανίζουν τους ιδιοκτήτες της έτοιμους να σκορπίσουν εκατομμύρια ευρώ ώστε να κάνουν ένα μεγάλο "δώρο" στον Τόμας Τούχελ.

Μεταξύ των λαμπερών στόχων των Παριζιάνων βρίσκεται εδώ και ημέρες ο Ιβάν Ράκιτιτς, για τον οποίο φέρονται διατεθειμένοι να προσφέρουν κοντά στα 100 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνουν δικό τους, ωστόσο αν κρίνουμε τα λεγόμενά του, ατύχησαν...

"Το να υπερασπίζεσαι τη μπλαουγκράνα φανέλα είναι το ωραιότερο πράγμα. Κανείς δεν μπορεί να μου προσφέρει αυτό που έχω εδώ, είμαι στον καλύτερο σύλλογο του κόσμου.

Είμαι πολύ καλά στην Μπαρτσελόνα", δήλωσε ο Κροάτης στο επίσημο κανάλι της "Μπάρσα" λίγο μετά το 1-0 επί της Βαγιαδολίδ στο πρωτάθλημα, με την Παρί να καλείται πλέον να στρέψει αλλού το ενδιαφέρον της.

Έχει πάντως και άλλους στόχους, με τους Κρίστιαν Έρικσεν και Κλάουντιο Μαρκίζιο να είναι πολυ ψηλά στη λίστα των Παριζιάνων σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Γαλλία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK